Met dit populaire drankje ga je een verfrissende zomer tegemoet

We hebben een leuke kortingscode voor je!

Lees ook

De zomer is bij uitstek geschikt om de boel de boel te laten. Lekker languit bij het zwembad en zorgeloos genieten. Ook over je drinken hoef je je geen zorgen te maken, want deze zomer drinken we The GUTsy Captain Kombucha ZERO: biologisch, natuurlijk en zonder calorieën.

The GUTsy

Met het zweet op je bovenlip en een zonnebril op je neus is een verkoelend drankje hetgeen wat je nodig hebt. Gelukkig zijn de blikjes van The GUTsy perfect om uit te nippen, ook als je je handen vol hebt – met de nieuwste Marie Claire, bijvoorbeeld. Met keuze uit de smaken Original, Ginger Lemon en Raspberry is er altijd wel een smaak die bij jou past.

The GUTsy Captain Kombucha ZERO

Kombucha

Het drankje Kombucha is je vast niet onbekend. Dit wordt gemaakt op basis van gefermenteerde thee en is een heerlijk drankje voor tussendoor. Niet voor niets dat Kombucha wereldwijd het snelst groeiende segment binnen de frisdrank categorie is. The GUTsy Captain Kombucha is zelfs nummer één van Europa!

Proberen?

De dranken van The GUTsy bevatten geen calorieën waardoor ze perfect passen in een bewuste levensstijl. Wil je het nu zelf proberen? Goed nieuws, want met de code ‘MARIECLAIRE20’ krijg je twintig procent korting op The GUTsy Captain Kombucha ZERO assortiment. Scan de QR-code in het blad of ga naar de webshop van Supspace en probeer het populaire drankje zelf. Let op: de kortingscode is geldig tot 15 augustus 2022.

Openingsbeeld: Sam Lion 

Laatste nieuws

Zie ook