Back in play: Cameron Diaz gaat weer acteren

Cameron keert terug op onze televisieschermen!

She’s back! Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Cameron Diaz toch niet helemaal met Hollywood-pensioen is. De geliefde actrice keert terug naar onze televisieschermen met een rolletje in een nieuwe Netflix-komedie.

Back In Action

Jamie Foxx – die eerder naast Cameron speelde in Annie en Any Given Sunday – wist de actrice te strikken voor een rol in een nieuwe actiekomedie van Netflix: Back in Action. Een toepasselijke titel, want dit zal de eerste film in jaren zijn waarin de Cameron Diaz weer te zien is. In 2018 nam de actrice officieel afscheid van Hollywood, maar we zijn maar wát blij dat ze toch besloten heeft een comeback te maken.

Behoorlijk spannend

Op Twitter deelt Jamie Foxx een geluidsopname van een gesprek dat hij met Cameron voerde. Daarin is te horen dat de actrice het spannend vindt om de acteerdraad weer op de pakken, maar het ook heel exciting vindt. “Cameron, ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik dit deel, maar nu is er geen weg terug”, schrijft de acteur erbij. Ook laat Jamie weten dat de productie van de film later dit jaar begint.

Op Instagram deelt de The Holiday-actrice nogmaals dat ze zin heeft om weer voor de camera’s te staan. “Jamie Foxx, jij bent de enige die mij back in action kan krijgen! Ik kan niet wachten, het wordt fantastisch!” En ook wij kunnen niet wachten, hopelijk horen we snel meer!

Bron: Stylist | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws