Op deze manier verbergt Kate Middleton haar behabandjes

Aha!

Vele influencers en modeliefhebbers kiezen ervoor om deze zomer behaloos door te brengen. Als royal kan Kate Middleton daarentegen niet sans beha naar een event gaan. Maar een behabandje spotten op de schouder van de hertogin? Dat gebeurt nooit.

De grote vraag

Vraag jij je ook weleens af hoe het toch kan dat alles zo perfect blijft zitten? Wij zeker! De struggle van het verbergen van je bh-bandjes bijvoorbeeld is blijkbaar geen enkele moeite voor de hertogin. Het is dan ook de grote vraag hoe Kate en andere royals dit keer op keer voor elkaar krijgen. Myka Meier, expert in koninklijke stijl en etiquette, heeft de geniale oplossing.

Shapewear

Myka vertelt aan Fabulous: “Ondergoed en bh’s worden beschouwd als privé en intieme kleding. Voor royals is het simpelweg niet mogelijk om intieme kleding tentoon te stellen.” Kate Middleton heeft daarom een must have kledingstuk, onthult de expert. Het gaat om een naadloos en strapless stuk shapewear. “Je kunt ze in bijna elke huidskleur kopen, zodat ze transparant lijken en dus niet zichtbaar zijn”, aldus Myka.

De royal-expert gaf nog een reden waarom je nooit het ondergoed van Kate ziet. Het kan namelijk ook zo zijn dat er een bh in het kledingstuk is genaaid. Daardoor past de onderkleding altijd bij de jurk. “Je wilt dat de aandacht op het prachtig op maat gemaakte en ontworpen kledingstuk ligt en niet op de onderkleding. Het tonen van onderkleding kan een geweldige outfit tenietdoen”, vertelt de expert.

Bron: Marie Claire UK, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws