Dé Gucci schoenen waar iedereen nu mee wegloopt

Ze zijn comfortabel, chic en stijlvol.

Copenhagen Fashion Week - Street Style

Sommige items zijn perfect om de overgang van zomer naar herfst te overbruggen. Met name het nieuwe schoeisel waar we een hoop stijlvolle ladies in zien lopen. Hij is chunky, comfortabel én van Gucci!

Gucci platforms

Hallo, 90s? Schoenen met platform zijn al een tijdje terug, maar het nieuwe paar van Gucci gooit meteen hoge ogen. Het modemerk heeft het namelijk voor elkaar gekregen om comfort, chic en stijlvol met elkaar te combineren. Niet voor niets dat veel it-girls naar de schoenen grijpen om met zomer/herfst outfits te dragen.

De schoenen zijn te herkennen aan het GG-logo die in de rubberen schoenen zijn geperforeerd. Hoewel ze hartstikke comfortabel zijn, weten ze elke outfit net wat modieuzer te maken. Kijk maar naar Meghan Alleby, die een straight jeans met t-shirt combineert met de Gucci schoenen en glittersokken. Maar ook in een kleurrijk ensemble passen de schoenen thuis. Dit laat Molly van Killer Closet wel zien, die de paarse platforms draagt met roze sokken en een groene jurk. We love it!

Heb je nog bewijs nodig dat deze schoenen onmisbaar zijn in je kast? Onderstaande fashionista's laten zien waarom ze dit najaar zeker een must zijn!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Molly (@killer_closet_)

Mix and match

Natuurlijk weet Gucci welke trends we in de herfst en winter kunnen verwachten, en zijn ook deze schoenen daar goed op ingespeeld. Combineer de rubberen platforms bijvoorbeeld met subversive basics of met trendy cargo pants. Wij zijn fan!

Beeld: BrunoPress, Instagram