Makers Bridget Jones’s Diary komen met nieuwe romcom met Lily James en Emma Thompson

Een cross-cultural feelgood film!

Lees ook

Met het aanbreken van de herfst is ook het filmseizoen weer begonnen. In deze tijd van het jaar verschijnen er weer allemaal films van makers die een gooi doen naar een Oscarnominatie, maar er komen ook heerlijke feelgood films uit. Neem nu What’s Love Got to Do with It? van de producers van Bridget Jones’s Diary en Love Actually.

Het plot

Documentairemaker Zoe (Lily James) heeft niet bepaald veel geluk in de liefde. Ze is fanatiek aanwezig op datingapps, maar is hier de ware nog niet op tegengekomen. Wanneer ze hoort dat haar jeugdvriend Kazim een gearrangeerd huwelijk aangaat, benadert ze hem met de vraag of ze hier een documentaire over mag maken. Vanuit Londen vliegt ze met Kazim (Shazad Latif) mee naar het Pakistaanse Lahore om daar de vreemde te ontmoeten die zijn ouders voor hun zoon hebben geregeld als bruid.

Sterrencast

Naast Lily James en Shazad Latif bevat de cast ook nog andere bekendheden. Zo is Oscarwinnaars Emma Thompson in de film te zien als Cath, de moeder van Zoe. Ook zijn er rollen weggelegd voor Taj Atwal, Asim Chaudhry, Oliver Chris, Nosheen Phoenix en Shabana Azmi.

What’s Love Got to Do With it? is vanaf 27 januari 2023 te zien zijn in het Verenigd Koninkrijk. Of we ‘m in Nederland dan ook al op het witte doek kunnen bewonderen is nog onbekend.

Bron: IMDB | Beeld: What’s Love Got to Do with it? 

Laatste nieuws

Zie ook