Marie Claires must-haves

Ready, set, shop!

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

Schoenen van Dr. Martens

Schoenenmerk Dr. Martens slaat regelmatig de handen in een met andere designers of invloedrijke personen. Onlangs gingen ze een collab aan met de Italiaanse trendsetters van Slam Jam. De bekende 1461 schoen werd daarvoor in een industrieel jasje gestoken. Verkrijgbaar voor €199. 

Parfum van Chloé

Vorig jaar kwam Chloé met een geur die speciaal is ontworpen om het milieu minder te belasten. Goede zaak! Nu komt het Franse modehuis met nog een vegan geur: de Chloé Rose Naturelle, een parfum met een houtige rozengeur. Leuk feitje: voor het parfum zijn biologische rozen gebruikt en de eikenessence is gewonnen uit gerecycled hout. Verkrijgbaar vanaf 77 euro. 

Producten van Molton Brown

Wie heerlijke geuren in huis wil halen, zit met de producten van Molton Brown altijd goed. Speciaal voor de decembermaand komt het label nu met een nieuwe, feestelijke collectie: de Merry Berries & Mimosa. De lijn bestaat uit een Bath & Shower Gel, een Body Lotion, geurkaarsen en als klap op de vuurpijl een prachtige adventskalender. Verkrijgbaar vanaf 31 oktober, prijzen vanaf €18. 

Handcrème van Moroccanoil

Moroccanoil kennen we allemaal als een heerlijk product voor je haren. Onlangs breidde het merk echter uit met een nieuw product: handcrème. De Moroccanoil Hand Cream bevat arganolie (het ingrediënt waar de producten van het merk om bekend staan) en hyaluronzuur. Deze powercombi zorgt voor zacht aanvoelende en gehydrateerde handen, nagels en nagelriemen. Verkrijgbaar vanaf €13,50. 

Jas van Marc Cain

Verdient jouw wintergarderobe een update? Of mis je nog enkele items om deze winter warm door te komen? Neem dan een kijkje bij de nieuwe collecties van Marc Cain. Niet alleen vind je hier warme jassen (hoe mooi is deze blauwe jas met steekzakken), maar ook rokken, shirts, blazers, pantalons en accessoires die ook nog eens prachtig zijn om tijdens de feestdagen te dragen.

Openingsbeeld: Mikhail Nilov

Laatste nieuws