Hier shop je de oorbellen die Kate Middleton droeg tijdens de Shaping Us-launch

Je kunt de oorbellen nog bestellen, het kost je geen rib uit je lijf, en het Londense label verzendt óók naar Nederland.

Shaping Us campaign

Zo nu en dan raken we geobsedeerd door een kledingstuk of een sieraad. De oorbellen die Kate Middleton droeg tijdens de launch van haar 'Shaping Us'-campagne is een voorbeeld van zo'n obsessie. En hoewel de sieraden van de prinses meestal niet erg betaalbaar zijn, viel het prijskaartje van dit paar ons best mee.

Queen of recycling

Het lijkt erop dat de Princess of Wales in een thrifty mood is. Om haar campagne Shaping Us te promoten nam ze samen met radio host Roman Kemp onlangs een video op waarin ze onder andere praten over hun jeugd. En in die video was de voormalig hertogin te zien in haar L.K. Bennett coat. Dit item bezit Kate al sinds 2011 en we vangen nog regelmatig een glimp van de bruine jas op.

Het opnieuw dragen van haar oude items smaakte voor de toekomstige koningin blijkbaar naar meer, zo droeg ze onlangs ook een paar oorbellen waar we haar eerder mee spotten.

De launch van Kate's Shaping Us-campagne – die tot doel heeft meer bewustzijn te creëren van het cruciale belang van de eerste vijf jaar van het leven van een kind – vond plaats in BAFTA. Natuurlijk gaat het op zo'n event om het goede doel, maar stiekem ook een beetje om de looks. Kate droeg een prachtig monochroom pak van Alexander McQueen en matchte dit met pumps en een clutch, en met oorbellen die ons bekend voorkomen.

De oorbellen

Tijdens haar launch verscheen Kate met een prachtig paar CHALK-oorbellen uit de Regency collectie van het merk, de zogenoemde 'Florence' oorbellen. Een oude bekende, want de voormalig Duchess of Cambridge werd er voor het eerst mee gespot in de zomer van 2022. Tijdens de onthulling van het National Windrush Monument op Waterloo Station bungelden ze al sierlijk aan de oren van Kate. 

CHALK is een Londen-based merk dat bekend staat om diens ongewone, geometrische, draagbare vormen. De oorbellen die Kate droeg zijn niet supergoedkoop, maar met 75 pond nog wel redelijk betaalbaar. Een leuk bijkomend pluspunt is dat de Florence-oorbellen momenteel te bestellen zijn als pre-order én dat het merk ook items naar Nederland verzendt.

Je kleden als Kate is misschien wat duur, maar je kunt dan in ieder geval wel dezelfde oorbellen dragen.

Bron: CHALK, Daily Mail | Beeld: CHALK, BrunoPress

Fashion
  • The Prince and Princess of Wales attending a pre-campaign launch event for the Shaping Us campaign at BAFTA, London, hosted by The Royal Foundation Centre for Early Childhood. The campaign is to raise awareness of the unique importance of early childhood. Picture date: Monday January 30, 2023.