Kate Middleton nu al verkozen tot Best Dressed 2022

De hertogin van Cambridge is gekroond tot best geklede bekende vrouw.

Lees ook

We schrijven regelmatig over de fantastische outfits van Kate Middleton (haar oorbellen, haar jurken, haar jeans, and so on). Dat de hertogin altijd voorbeeldig voor de dag komt, is echter niet alleen ons opgevallen. Ook magazine Tatler merkte het op en kroonde de hertogin tot Best Dressed.

Best Dressed List

Ieder jaar brengt Tatler, hét tijdschrift van de Engelse upper class, een Best Dressed List uit. In 2022 komt hertogin Cambridge als modewinnaar uit de bus. Zij staat op nummer één in deze top 25. Het komt niet als een enorme verassing, want we wisten natuurlijk al dat hertogin Kate het afgelopen jaar haar meest fashionable beentje heeft voorgezet. Maar wat was de precieze reden om Kate tot modekoningin te kronen?

Kate Middleton
Kate Middleton bij de British Fashion Council.

Verloren glamour

Volgens Tatler is Kate een van de modesterren die ‘oude glamour doet herleven, het bewijs dat een goede smaak nooit uit de mode raakt.’ Een voorbeeld daarvan is de japon die de Duchess of Cambridge deze zomer tijdens Royal Ascot droeg, de stippenjurk in de foto hierboven. “Het was een look die deed denken aan Julia Roberts in Pretty Woman en aan prinses Diana in de jaren ’80.” Volgens het magazine heeft de future queen alles wat een moderne hertogin in huis hoort te hebben: “Alles moet perfect op maat gemaakt zijn, de huidige catwalktrends omarmen maar met de juiste jurklengten en klassieke silhouetten.” Goed. Tijdloos mixen met trends dus, en alles vooral goed laat passen. Dát is het modegeheim van Kate.

Prinses Beatrice

Een andere royal die het tot de Best Dressed List heeft geschopt, is prinses Beatrice. De kleindochter van de Queen wordt geprezen om het feit dat ze veel designers van eigen bodem draagt en dat ze de trends nauwlettend in de gaten houdt. Bea valt nét buiten de top 10 met een elfde plaats, maar als de prinses haar glamourous verschijningen voortzet zoals in de laatste maanden, dan komt daar volgend jaar vast verandering in.

Bron: Tatler September Issue 2022, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook