And just like that... wordt Sam Smith toegevoegd aan de cast van de SATC-reboot

Exciting!

Los Angeles Premiere of Judy

Hoewel And Just Like That... nog niet voor hetzelfde succes zorgde als het baanbrekende Sex and the City, kijken we toch best uit naar het tweede seizoen van de reboot. Aan de cast kan het in ieder geval niet liggen. We weten dat John Corbett z'n opwachting maakt in het nieuwe seizoen (én hoe!), maar ook Sam Smith wordt aan de cast toegevoegd!

Unholy

Niemand minder dan Sam Smith zal te zien zijn in het tweede seizoen van And Just Like That... Hoewel de singer-songwriter niet veel details geeft, kunnen wij niet wachten op diens verschijning in de serie. Of het nu gaat om een kleine of grote rol, een snelle verschijning of een nieuwe liefde: het belooft 'unholy' te worden!

Over de serie

In And Just Like That... zien we hoe het achttien jaar na Sex and the City gaat met vriendinnen Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon).

Showrunner Michael Patrick King kijkt al erg uit naar het nieuwe seizoen, zo liet hij eerder al in een verklaring weten. “Ik ben verheugd en excited om meer verhalen te vertellen over deze levendige, gedurfde personages gespeeld door deze krachtige geweldige acteurs.” Een extra reden om ons te verheugen op het tweede seizoen, dus!

Bron: Grazia, Twitter @andjustlikethat | Beeld: NL Beeld