Marie Claires must-haves

Wil je hebben!

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

De nieuwe Intimissimi collectie

Intimissimi heeft wat leuks voor lingerieliefhebbers: de nieuwe collectie is sinds kort te shoppen. En da’s niet zomaar een collectie. Het is de eerste met hun nieuwe ambassadeur Jennifer Lopez! “Toen ik Intimissimi ontdekte, werd ik onmiddellijk aangetrokken door hun kostbare zijde, romantisch kant, prachtige pasvormen, flatterende pasvormen en gedetailleerde ontwerpen”, vertelde Jennifer over de samenwerking. En wij kunnen het alleen maar met de zangeres eens zijn, de collectie is prachtig, en dus vanaf nu te shoppen! Items verkrijgbaar vanaf €16,90. 

Gucci Bloom Eau De Parfum Intense

Heerlijk ruiken willen we allemaal, maar er is tegenwoordig wel heel veel keus. Laat ons je daarom een heerlijke geur tippen: de Gucci Bloom Eau De Parfum Intense, de nieuwste geur binnen de Gucci Bloom-lijn. Verwacht een heerlijke bloemenmelange met een topnoot van oranjebloesem en een bloemig hart van Sambac Jasmijn en tuberoos. Verkrijgbaar vanaf €87. 

De 48H tassen van Jérôme Dreyfuss

Jérôme Dreyfuss kennen we als een ware tassenfluisteraar: de designer weet precies waar een tas aan moet voldoen en hoe die het oog streelt. Ook hoopt het de designer jouw perfecte reispartner te zijn. Met het 48H thema zet Jérôme Dreyfuss zijn modellen Jorge, Leon en Paul Hobo in de spotlight, deze tassen zijn namelijk ideaal voor een weekend getaway! Verkrijgbaar vanaf €570.

Heavenly Gingerlily van Molton Brown

De Heaveny Gingerlily-collectie is al twintig jaar enorm geliefd. Om dit te vieren gaf het Britse parfumhuis Molton Brown deze collectie een tijdelijk nieuw design. De Bath, Body en Hand Care Flacons zijn voorzien van prachtige illustraties van lelies in bloei, al blijven ook de originele verpakkingen echte eyecatchers! Verkrijgbaar vanaf €25 euro.

De Wies-set van Hunkemöller

Kan jouw lingeriegarderobe wel een update gebruiken? Shop dan deze prachtige Wies-set bij Hunkemöller. Deze niet-voorgevormde beha zonder beugels is comfortabel én het kant maakt dat deze set het oog streelt. Ook leuk: de beha en slip zijn gemaakt van 100 procent gerecycled kant en alle textielcomponenten zijn gemaakt van 30 tot 100 procent gerecycled materiaal. Dat maakt het dragen van deze set nog leuker! Beha en bijpassende slip verkrijgbaar vanaf €57,98. 

Yum Pistachio Gelato | 33 van Kayali

Al voor ze haar parfumimperium Kayali opzette sprak founder Mona Kattan vloeiend de taal van parfum. En met haar twaalfde geur Yum Pistachio Gelat | 33 bewijst ze dat opnieuw. De geur is geïnspireerd op haar favoriete dessert: pistache-ijs. Verwacht in deze geur dan ook heerlijk zoete noten: een combinatie van geroosterde hazelnoot en pistache gecombineerd met zoete rum en pioenroos. Verkrijgbaar vanaf €95. 

Lancaster Self Tans

We hopen natuurlijk dat de zon zich wat meer zal laten zien, maar je hebt de zon in ieder geval niet nodig om een mooie glow te krijgen. Dat kan ook met de Lancaster Self Tans! Na het aanbrengen van een van deze producten, heeft je huid onmiddellijk een zomerse glow. Verkrijgbaar vanaf €37. 

Openingsbeeld: Jérôme Dreyfuss 

Laatste nieuws