Kim Cattrall alsnog te zien in nieuwe seizoen And Just Like That...

This is not a drill!

Credit: HBO FILMS/ HOME BOX OFFICE/NEW LINE CINEMA/VILLAGE ROADSHOW / BLANKENHORN, CRAIG / Album

Fans van Samantha Jones, pay attention! Er is namelijk bekendgemaakt dat actrice Kim Cattrall alsnog te zien is in het tweede seizoen van And Just Like That – en die komt al snel online!

Samantha Jones

Na een hoop speculaties is het hoge woord er eindelijk uit. Kim Cattrall zal namelijk toch te zien zijn in het tweede seizoen van de spin-off van Sex and the City. Volgens ingewijden gaat het slechts om één scene, maar je hoort ons niet klagen – als we maar antwoord krijgen op deze vragen.

Samantha Jones, die nu in London woont, zou in de aflevering een telefoongesprek voeren met Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Voor zover wij weten is dit de enige scene, en voegt ze zich niet meer bij de vriendengroep. Kim zou de scène in maart hebben opgenomen.

Slecht script

Een hoop fans waren teleurgesteld toen bleek dat Kim niet in de spin-off te zien zou zijn. De actrice liet in meerdere interviews weten dat het uitgesloten was dat ze terug zou keren. Jaren geleden zou ze al 'nee' hebben gezegd tegen een derde Sex and the City-film omdat ze het script slecht vond. Aan Variety vertelde ze dat ze daarom niet gevraagd was voor de serie.

Hoewel de actrice niet te zien was in de serie, komt haar naam regelmatig voorbij. Ook heeft Carrie contact met haar via sms. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op een vleugje Samantha, want de nieuwe serie is vanaf 22 juni te zien op HBO Max. Wij zetten de Cosmopolitan (of Dirty Martini, if you know you know) vast klaar!

Bron: NU.nl | Beeld: Sex and the City