De mooiste modemerken van eigen bodem 

Wanneer je aan fashion denkt, denk je al snel aan grote steden als Parijs, Milaan en New York. Dit zijn de echte mode-hoofdsteden van de wereld waar alle trends ontstaan en de grootste designers zitten. Maar wist je dat ons kleine kikkerlandje ook een graantje meepikt in de modewereld? Ontwerpers als Iris van Herpen en Viktor & Rolf creëren de mooiste couture creaties die je al vaak op de rode loper voorbij hebt zien komen. Ook op het gebied van ready-to-wear mode kun je in Nederland terecht bij de tofste modemerken.

Studio Anneloes

Een merk dat een kei is in het combineren van mode, kwaliteit en comfort is Studio Anneloes. Dit women-owned modemerk is opgericht in 2006 met het doel om kleding te ontwerpen voor de Nederlandse pasvorm. Het is voor hen belangrijk dat vrouwen zich comfortabel, maar zelfverzekerd voelen. Waar Studio Anneloes zich vooral mee kenmerkt is het gebruik van stoffen die niet snel kreuken. De kleding van dit merk is daarom perfect voor tijdens het reizen en daarnaast ook op een duurzame manier gemaakt!

Fabienne Chapot

Een naam die je waarschijnlijk al eens voorbij hebt zien komen is Fabienne Chapot. Zij begon in 2006 met het ontwerpen van de mooiste tassen en andere accessoires. Dit deed zij onder de naam Fab. Even later begon ze ook met het uitbrengen van de meest modieuze kledingstukken voor het dagelijks leven. Fabienne Chapot combineert de leukste prints met mooie kleuren en is daarnaast een kei in het toevoegen van de meest chique details. Een echt merk voor een vrouw die zich graag wat gedurfder wil kleden!

Lofty Manner

Als je op zoek bent naar luxe kleding met een exclusieve tint, maar wel op een toegankelijke manier, dan ben je bij Lofty Manner aan het goede adres! Voor bijna elke stijl kun je bij dit modemerk terecht voor de perfecte outfit; of je nou op zoek bent naar uitgesproken prints of juist een wat rustiger design. Ze brengen elke maand een nieuwe collectie uit. Hierdoor gaan ze mee met alle trends en behouden ze zo hun exclusiviteit.

Zoals je ziet, hoef je je outfits voor in het dagelijks leven niet van ver te halen. Modemerken Studio Anneloes, Fabienne Chapot en Lofty Manner zijn te vinden op eigen bodem en hebben voor elke vrouw hét perfecte kledingstuk. Wat is jouw favoriete merk van Nederlandse bodem?

Beeld: Markus Winkler (Unsplash)