Deze laarzen + jeans outfitformules werken altijd

Een perfecte combinatie.

Wat je smaak in de mode ook is, de kans is groot dat je een aantal jeans met regelmaat draagt. Nu valt dit kledingstuk goed te combineren met verschillende soorten schoenen – een pump, een sneaker, een ballerina, and so on – maar een combinatie die ook altijd succesvol is, is die van jeans + laarzen.

Een gouden combinatie

Een spijkerbroek is een goede investering, al is het alleen maar omdat je weet dat-ie ieder seizoen gegarandeerd terugkomt. Weliswaar komen er trends met een andere fit of wassing, maar de classic denim laat al verschillende jaren zien dat hij ieder seizoen een staple piece is. En wat werkt beter bij een mooie spijkerbroek dan een paar boots? Laarzen met een chunky zool, biker boots of juist hoge laarzen: dit seizoen zijn alle vormen en kleuren welkom.

Fijne bijkomstigheid, deze outfitformule is niet one-size-fits-all. Je kunt hem namelijk ook upgraden, met bijvoorbeeld een blazer en statement-breisels. Of je nu gaat voor een mom jeans met chunky laarzen of kiest voor een donkere broek met burgundy laarzen: het werkt altijd. Wij zetten zes looks op een rij die je gegarandeerd wil proberen!

1. Chique en eenvoudig

De combinatie van een beige blazer met een donkerblauwe broek is magisch, want het staat iedereen. Combineer het met een paar laarzen met een puntneus en je krijgt een sophisticated look die je maar weinig tijd kost.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kristin Cabatingan (@kristincabat)

2. Comfortabel en warm

De gewatteerde jas van vorig jaar heb je vast nog in je kast hangen, en dat is maar goed ook. Draag de jas net als Jessica met een witte denim jeans en chelsea boots, zodat je niet alleen comfortabel maar ook lekker bent.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Skye (@_jessicaskye)

3. Neutrale kleuren met pit

Tijd om je innerlijke cowboy naar boven te halen! Lucy laat zien hoe goed suède cowboylaarzen en een gescheurde broek samen staan, vooral in combinatie met een neutral knit. Stop je jeans in de laarzen voor wat extra nadruk op de laarzen en balanceer het met een zwarte riem.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alice Zielasko (@alicezielasko)

4. Casual stoer

Deze outfit van Aniyah combineert verschillende stijlen, en daarom werkt het zo goed. Door de baggy jeans, de enkellaarzen en de leren jas heb je een outfit die je zowel naar je werk als naar een borrelavondje kunt dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aniyah Morinia (@aniyahmorinia)

5. Ga voor kleur

Wees niet bang voor kleur, want dat kan elke garderobe goed gebruiken. Een opvallende knit met kleur vrolijkt je niet alleen op tijdens donkere dagen, ook staat het prachtig bij een rechte spijkerbroek en laarzen.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams (@lucywilliams02)

6. Parisian chic

Voor een klassieke outfit kijken we het kunstje graag af bij de modieuze Françoises. Zo kun je heel simpel een ton sur ton outfit maken met een donkere denim en een coltrui. Maak het wat spannender met laarzen in een andere kleur, en subtiele accessoires. Oui oui!

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andrea Mun (@andi_mun)

De trends van 2023

Mis je nog een paar goede spijkerbroeken in je kast, dan kan het zeker geen kwaad om in de jeanstrends van het moment te duiken. Zo wordt de baggy jeans je nieuwe alledaagse vriend, net als de cargo jeans en de barrel leg jeans: een high waist broek met wijdere pijpen die weer strakker vallen. Welke is jouw favoriet?

Bron: Elegance, Who What Wear, Elle | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws