Marie Claires must-haves

Deze items gaan regelrecht op je wishlist.

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

Find Your Superpower-collectie van Timberland

Eind augustus lanceerde Timberland de Find Your Superpower collectie. Een naam die de collectie eer aan doet. Het bestaat uit prachtige items: de Everleigh Pull on Tall Boots, Everleigh Chelsea Boots, Allington Heights 6-inch Boots en Stone Street 6-inch Waterproof Boots. En hoewel je niet snel in een scenario zult zitten waarin je vier paar nieuwe laarzen aan je garderobe kunt toevoegen, willen we ze allemaal!

Afgebeeld: Everleigh Chelsea Boot | Verkrijgbaar voor €180.

L’Oréal Professionnel: Absolut Repair Molecular

L'Oréal heeft een nieuwe lijn waar personen met beschadigd haar heel blij van gaan worden: de L’Oréal Professionnel: Absolut Repair Molecular. Het is de eerste haarverzorgingslijn die de moleculaire structuur van het haar hervormt en opnieuw opbouwt. En het verschil mag er zijn. Na een behandeling met de producten straalt het haar veel meer en is het minder pluizig.

De Absolute Repair Molecular bestaat uit vier stappen, waarvan de Absolute Repair Molecular Shampoo er een is | Producten verkrijgbaar vanaf €26,95.

Knitted trench coat van Marc Cain

Ongeacht het jaar of de trend: een trench coat mag niet in je garderobe ontbreken. Zou jij de klassieke trench coat toch graag in een ander jasje (punt intended) zien? Dan ben je niet de enige. Marc Cain heeft de trench coat een artistieke update gegeven door een gebreide uitvoering van de jas uit te brengen. Hij is verkrijgbaar in prachtig wit en met een interessant patroon.

De trench coat is vanaf midden oktober verkrijgbaar op de website van Marc Cain en in de Marc Cain stores.

Kérastase 2% Pure Hyaluronic Acid Serum

Faux-blondines weten dat een blonde coupe wat upkeep nodig heeft. Kérastase helpt je graag je lokken stralend te houden en lanceerde onlangs het 2% Pure Hyaluronic Acid Serum. Geblondeerde lokken krijgen vaak veel te voorduren en dit serum hydrateert het haar én de hoofdhuid en helpt bij herstel.

Kérastase 2% Hyaluronic Acid Serum | Producten verkrijgbaar vanaf €26,95.

De Google Pixel Tablet

Dit jaar bracht Google de nieuwe Google Pixel Tablet uit. Niet alleen handig om bij te blijven op social media of om (onderweg) series mee te streamen, maar ook in huis komt-ie heel goed van pas. Zo komt deze tablet met een docking- en speakerstation voor in huis. Zo heb je altijd goed geluid in huis én kun je je tablet op een makkelijke manier opladen.

Google Pixel Tablet | Verkrijgbaar vanaf €679.

Monki x Iggy Jeans collectie

Eerder deze maand lanceerde Monki een limited denim capsulecollectie met het Zweedse upcycling merk Iggy Jeans. De samenwerking van de merken resulteerde in negen experimentele stukken waarbij de kleuren groen, blauw en zwart centraal staan.

Monki x Iggy Jeans collectie | Items verkrijgbaar vanaf 14,99.

De kledingstukken uit de collectie zijn verkrijgbaar in maten XXS tot en met XXL. Een vleugje punk is hierin opgenomen en de items zijn goed met elkaar te combineren, maar je kunt ook voor een rustigere styling gaan door het te dragen met een neutraal item. 

Openingsbeeld: Marc Cain