De items uit de nieuwe H&M Studio glamourcollectie gaan regelrecht op onze wishlist

Met deze items steel je de show.

Yes, het moment is eindelijk weer aangebroken: H&M Studio komt met een nieuwe collectie, de AW23. De items met een vleugje donkere glamour zijn stuk voor stuk hebberigmakend.

H&M Studio AW23

Tweejaarlijks lanceert H&M Studio weer een nieuwe collectie. Binnen het H&M-aanbod is dit de meest toonaangevende collectie, en dat betekent dan ook dat menig fashionista elke keer weer uitkijkt naar een nieuwe lancering.

De nieuwe collectie is te omschrijven als glamourous met een donker randje. Het team liet zich namelijk inspireren door bijzondere muzen. “Dit seizoen liet het ontwerpteam zich inspireren door horrorheldinnen wiens stijl altijd verfijnd blijft, hoe griezelig de omstandigheden ook zijn. We wilden die samenhangende look creëren met kledingstukken die stijl uitstralen, maar praktisch genoeg zijn om moeiteloos te wisselen tussen verschillende situaties en seizoenen”, deelt Linda Wikell, conceptdesigner H&M Studio.

Collectie

De collectie bestaat onder meer uit diverse opvallende kledingstukken. Denk aan zwarte maxi-jassen, (laag) uitgesneden jeans versierd met strassteentjes, zwarte mini-jurken met een A-lijn en witte kraag en perfect op maat gemaakte pakken. Ook de accessoires zijn om door een ringetje te halen. Zo kun je hoge glansleren laarzen, gewatteerde kussen-clutch tassen en opvallende sieraden vinden in de collectie.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier een greep uit de collectie.

H&M Studio heeft duurzamer produceren hoog in het vaandel staan. De collectie bestaat uit duurzamere stoffen van goede kwaliteit. Het merendeel van de collectie is dan ook gemaakt van gerecycled polyester en tencel.

De H&M Studio AW23 collectie is nu verkrijgbaar bij geselecteerde winkels of op hm.com.

Bron en beeld: H&M

Laatste nieuws