Riley Keough is het nieuwste gezicht van CHANEL

Ze is nog maar 34 jaar oud, maar Riley Keough heeft al een prachtig cv opgebouwd. Ze sierde de covers van verscheidene modebladen, speelde in een aantal keigoede films én sinds kort is ze ook het nieuwste gezicht van CHANEL!

De samenwerking

Chanel kondigt vandaag aan dat niemand minder dan Riley Keough hun nieuwe House ambassador is, en daarom te zien zal zijn als hét gezicht van de Ready-to-Wear collectie SS24 van Virginie Viard. Grote namen als Lily-Rose DeppMargot Robbie en Whitney Peak gingen haar voor.

Hoewel een uitgebreide introductie van deze powervrouw niet nodig is, noemen we toch een paar titels die Riley op haar naam heeft staan. Want ze mag dan wel de kleindochter van wijlen Elvis Presley zijn, haar carrière heeft ze toch echt met eigen handen opgebouwd. De actrice was onlangs te zien in de serie Daisy Jones and the Six – een rol die haar een Emmy-award opleverde – en speelde onder meer in The Girlfriend Experience, Zola en American Honey.

Producer

In Hollywood heeft Riley dus al heel wat harten veroverd, maar daar blijft het volgens CHANEL niet bij. “Keough is medeoprichter van productiebedrijf Felix Culpa, dat zich toelegt op het vertellen van gedurfde, grensverleggende en emotioneel rijke verhalen die het publiek uitdagen om de wereld anders te zien”, aldus het iconische modemerk. “Met dit bedrijf heeft ze talloze films en series geproduceerd, waaronder Manodrome en Under the Bridge, waarin zij zelf de hoofdrol zal vertolken.” Well… actrice, producer: dan kan ambassadeur voor CHANEL er ook nog wel bij, toch?

Volgens CHANEL is Riley Keough de afgelopen tien jaar trouw geweest aan het modehuis en heeft ze talloze ontwerpen van CHANEL gedragen. Reden genoeg dus om haar naar voren te schuiven als nieuwe gezicht van de komende collectie.

Bron: Elegance |Beeld: CHANEL, Instagram @rileykeough