Deze prachtige zandkleurige set koop je gewoon bij HEMA

Perfect voor dit seizoen, en dat voor een fijn prijsje.

We staan er niet van te kijken dat grote modehuizen als CHANEL, Dior, Hermès en Cartier hebberigmakende items in hun assortiment hebben. Maar we weten anno 2023 dat je ware parels ook gewoon bij de Nederlandse budgetketens kunt vinden. Neem nu deze prachtige zandkleurige corduroy-set van HEMA.

Must-haves

Wie de wens heeft om diens garderobe te spekken met goede items, maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen, zit bij HEMA goed. We schreven er zelfs al meerdere keren over. Zo verkocht de winkelketen dit jaar een jurk die ideaal was voor warm weer, en ook fijne basics kun je year round in het assortiment van HEMA vinden.

De herfst is het moment waarop we nog weleens snakken naar een wardrobe refresh. In tegenstelling tot eerdere jaren, willen we echter niet meer kopen om het kopen – dat is zo 2022. We willen stukken die we lange tijd met plezier dragen en die ook volgend jaar, het jaar daarop én het jaar daarop in de mode zijn.

Co-ord

De co-ord is al enkele seizoenen op rij een ware hit. Matchende top met matchende rok? Check. Een broek die precies past bij de blazer? Prachtig! Matchende sets heb je in allerlei soorten en maten, en we verwachten dat de komende seizoenen daar geen uitzondering op zullen zijn. We houden nu eenmaal van een matchende set. En wie nog graag zo'n set wil bemachtigen, zit bij HEMA dus goed. Sinds enkele dagen maakt de rib corduroy Poppy zand blouse en broek deel uit van het assortiment.

De rib corduroy-broek en -blouse zijn ideaal voor dit seizoen. Ze hebben de perfecte herfstkleur (een kleur die niet trendgevoelig is, maar over een paar jaar nog gezien wordt als herfstkleur), de broek heeft zakken, valt lekker wijd en de twee stukken zijn bovendien ook makkelijk afzonderlijk van elkaar te stylen. Ideaal!

Bron: HEMA | Beeld: NL Beeld, HEMA