Hoe je van je little black bra het perfecte statement item maakt

De little black bra mag niet missen in jouw garderobe.

De tijd waarin beha’s enkel functioneel waren, ligt ver achter ons. Beha’s mogen gezien worden. Lucy Hale, Sydney Sweeney en Kylie Jenner rockten de visible black bra trend al en met de little black bra’s van Lounge Underwear maak jij je de trend ook eigen!

Gezien worden

Voor de langste tijd waren beha’s items die je onder je kleding moest verstoppen. Chique beha’s werden toen alleen geshowd in de slaapkamer. En hoewel we van mening zijn dat je alleen moet dragen waar jij je fijn bij voelt, mag je little black bra écht wel gezien worden. Tacky hoeft dat ook helemaal niet te zijn. Sterker nog, met de juiste styling kan het hartstikke chic zijn. Verscheidene celebrities en influencers gingen je al voor.

Kylie Jenner hulde zich voor een campagne met een groot modemerk in een zwarte beha, Sydney Sweeney rockte de visible black bra trend op de rode loper, Lucy Hale showde op haar Instagram hoe zij haar look met een zwarte beha vormgaf en influencers Anedorah en Rikke Krefting gingen voor een sheer look waardoor ook hun black bra’s de show stalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adenorah 🦂 (@annelauremais)

Experimenteren met beha’s

Het moge duidelijk zijn, de zwarte beha mag gezien worden. En in dat geval wil je natuurlijk een mooie beha laten zien. De beha’s van Lounge Underwear lenen zich perfect om deze trend op jouw manier vorm te geven. De beha’s zijn stuk voor stuk prachtig en tegelijkertijd chic, waardoor het leuk kan zijn om ze te showen. Dit kan overigens zo subtiel als je zelf wilt. Zo kun je het ook dragen onder een zwart sheer shirt, waardoor je beha niet te veel opvalt, maar alsnog wel goed te zien is.

Daarnaast kun je ook experimenteren met welke soort beha je laat zien. Lounge Underwear heeft namelijk verschillende soorten little black bra’s. Van balcony’s beha’s tot front-fastening beha’s en triangle beha’s. De een semi-doorzichtig, de ander volledig dekkend. Zo is er voor ieder wat wils! Ook fijn: voor alle beha’s is ook een bijpassende slip verkrijgbaar.

De perfecte fit

Voordat jij je aan de zichtbare zwarte behatrend waagt, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je beha mooi is, maar nog belangrijker is dat-ie lekker zit. Ook dan zit je bij Lounge Underwear goed. Hun lingerie is ten eerste prachtig, maar ten tweede is het ook nog eens comfortabel. Dat laatste komt door de fijne pasvorm (en net zo fijn: de maten gaan wel tot cupmaat G).

Op de website van Lounge Underwear kun je achterhalen welke beha perfect bij jouw lichaam past. Met de Fitting Room Tool beantwoord je razendsnel een aantal vragen over jouw voorkeuren. Draag je graag een beugel, of juist niet? Hoe goed zit de behamaat die jij momenteel draagt? Op welk haakstandje draag jij jouw beha’s? Aan de hand daarvan stelt Lounge Underwear de perfecte fit voor jou samen. Hoe fijn!

Beeld: NL Beeld, Lounge Underwear 

Laatste nieuws