Overnachten in het huis van model Romee Strijd? Het kan!

Het topmodel heeft haar gerenoveerde villa onlangs op Airbnb geplaatst.

Januari is voor veel mensen toch wel de maand met het grootste meh-gevoel. Gelukkig kun je deze eerste maand van het jaar wat meer jeu geven. Je kunt namelijk verblijven in het huis van Romee Strijd en haar partner Laurens van Leeuwen!

Een bijzondere overnachting

In januari nodigen Nederlands topmodel Romee Stijd en haar partner Laurens van Leeuwen voor het eerst gasten uit in hun gerenoveerde luxueuze familievilla in Pijnacker. Door middel van deze luxueuze overnachtingen, bieden Romee en Laurens gasten een uniek inkijkje in hun leven en de plek die zij hun ’thuis’ noemen.

Maar hoe is Romee uiteindelijk bij deze plek gekomen? Na een aantal jaren in New York te hebben gewoond, zijn Romee en Laurens toch weer teruggekeerd naar Nederland. Sinds vorig jaar mogen ze vertoeven in een prachtige villa in de buurt van Delft, samen met hun twee dochters Mint en June.

Qualitytime

“Het verhuren van ons familiehuis op Airbnb gaat niet alleen over het delen van een ruimte; het is een uitnodiging om deel uit te maken van de warme herinneringen die Laurens en ik hier hebben opgebouwd”, aldus Romee. “Ik verheug me erop om een familie welkom te heten in ons huis en ze een unieke ervaring te bieden. Maak je klaar om te ontspannen en samen qualitytime door te brengen in een ruimte die je helemaal de jouwe kan maken.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Overnachten

Wil jij nou kans maken op een overnachting in de prachtige villa van Romee en Laurens? Houd dan Airbnb goed in de gaten op 18 december, vanaf die dag kun je de villa van het stel boeken voor een nacht op zaterdag 6 januari.

In het rustige Pijnacker staat het vrijstaande huis met twee stijlvolle, minimalistisch ingerichte slaapkamers; een masterbedroom compleet met een grote inloopkast en een charmante kinderkamer. De villa beschikt daarnaast ook over een riante keuken van natuursteen, een stijlvolle woonkamer, en een tuin ingericht op maximale ontspanning met zwembad, jacuzzi én een private gym.

Maar dat is nog niet alles. De unieke overnachting is compleet met meet-and-greet en een exclusieve rondleiding door het huis van de hosts. Om deze overnachting nog relaxter te maken, krijgen de gasten een winterse chilloutfit van Romee’s kledingmerk, Naetur, cadeau.

Bron: Airbnb, Instagram Romee Strijd, Elegance | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws