Dit getailleerde denim jack van H&M doet wonderen voor je figuur

En het beste van alles: er is een bijpassende broek verkrijgbaar!

De lente is vorige week officieel begonnen en dat betekent natuurlijk dat we onze garderobe aan mogen vullen met heerlijk nieuwe spring pieces. Enne, dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Dit perfecte denim jack van H&M scoor je bijvoorbeeld al voor 30 euro.

SS24-collectie

Kledingwinkel H&M heeft onlangs haar SS24-collectie gelanceerd en eerlijk is eerlijk: die bevat weer een aantal toppers. Van elegante jurken tot trendy tops en accessoires, de winkelketen heeft wederom een waar walhalla voor fashion-liefhebbers gecreëerd. Maar voor ons sprong één item er specifiek uit, of moeten we zeggen: twee items? Aan de collectie is namelijk dé perfecte top toegevoegd. Het is een getailleerd jack gemaakt van een prachtige, lichte denim stof. Wat wil je nog meer?

Set

Dit populaire denim overhemd is gemaakt van heerlijk zacht katoen, heeft een tijdloze kraag, een verborgen knoopsluiting aan de voorkant en elegante lange mouwen die natuurlijk ideaal zijn voor het lenteseizoen. En net wanneer je denkt dat het niet beter kan, komt H&M met nóg een leuke toevoeging: er is namelijk een bijpassende spijkerbroek die je look helemaal af maakt!

@olabizon H&M new in #fashiontiktok #fashioninspo #outfitinspo ♬ kiss it better x streets – 𝟑𝟎𝟑 𝐅𝐢𝐫𝐞

Veelzijdig

Of je nu een dag naar kantoor gaat, of een festivalletje pakt met vriendinnen, deze set kan voor elke gelegenheid. Daarnaast kun je de items zowel als set dragen of los van elkaar, wat betekent dat je er echt alle kanten mee op kunt. Mix en match het jack bijvoorbeeld eens met een pantalon voor tijdens een chique diner, of met een opvallende minirok als je wilt uitpakken voor een feestje.

De spijkerbroek kun je als perfecte basic in heel veel outfits combineren. Voeg een paar eye catching hakken toe, behang jezelf met accessoires en you’re ready to shine!

Ben jij net zo enthousiast over deze set als wij? Wacht dan niet te lang, want de items vliegen als warme broodjes over de (digitale) toonbank.

Bron: Cosmopolitan, H&M, TikTok @olabizon | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws