Zien: deze perfecte leren jas shop je gewoon bij Mango

Er fashionable bij lopen hoeft helemaal niet duur te zijn!

Het is zover: onze dikke winterjassen maken ein-de-lijk plaats voor stijlvolle tussenjassen. De laatste tijd heeft de leren jas een ware comeback gemaakt, en daar haakt ook winkelketen Mango slim op in.

Bruine leren jas

De ideale tussenjas moet niet alleen comfortabel zijn, maar ook een flinke dosis stijl uitstralen. Gelukkig heeft Mango dat helemaal begrepen en bracht de winkel een jas uit die inmiddels het hart van menig ‘it-girl’ veroverd heeft. Bruine leren jassen zijn momenteel helemaal hot and happening, en hoewel deze jassen vaak snel uitverkocht zijn, is het geweldige exemplaar van Mango nog in alle maten beschikbaar! Je bestelt ‘m hier.

Combineren

De bruine jas, gemaakt van imitatieleer, heeft een oversized model en een licht versleten look. Doordat ‘ie een gewatteerde voering heeft, is de jas ook voor een wandeling op een frissere zomeravond nog perfect. En of je er nu voor kiest om het item met je favoriete little black dress te combineren, of met een casual jeans en een simpel wit T-shirt: met deze jas kun je alle kanten op. En dat voor slechts 70 euro!

Jack van versleten imitatieleer - Artikel zonder model
Beeld: Mango

Low budget

Dat trendy items helemaal niet prijzig hoeven te zijn, bewijzen winkels als Mango, H&M en Zara keer op keer. Zo betaal je bijvoorbeeld ook slechts 30 euro voor deze té leuke denim co-ord set van H&M.

@olabizon H&M new in #fashiontiktok #fashioninspo #outfitinspo ♬ kiss it better x streets – 𝟑𝟎𝟑 𝐅𝐢𝐫𝐞

De top en de broek kun je zowel als set als los van elkaar dragen, wat betekent dat je er echt alle kanten mee op kunt. Mix en match het jack bijvoorbeeld eens met een pantalon voor tijdens een chique diner, of met een opvallende minirok als je wilt uitpakken voor een feestje.

De spijkerbroek kun je als perfecte basic in heel veel outfits combineren. Voeg een paar eye catching hakken toe, behang jezelf met accessoires en you’re ready to shine!

Bron: Mango, Cosmopolitan | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws