Vjèze Fur geeft exclusieve presentatie over grappige, unieke Nederlandse gewoontes en jij kunt hier bij zijn

Zó bemachtig jij een plekje op de gastenlijst!

Vjèze Fur is de laatste jaren, naast zijn muziekcarrière, steeds meer bezig met voeding. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de rapper en hij is medeoprichter van het plantaardige voedingsmerk De Nieuwe Keuken. Op 12 april geeft hij een eenmalige en exclusieve presentatie tijdens het Blue Band’s ‘Skip the Cow‘-campagne.

Hobbychef

Vjèze Fur kennen de meeste mensen van de muziekgroep De Jeugd van Tegenwoordig, maar wist je dat hij daarnaast ook graag in de keuken staat? Bakken en braden doet hij in Blue Band’s Roombeter, een plantaardig alternatief voor roomboter.

Nu horen we je denken: allemaal leuk en aardig, maar de smaak van boter is niet geheel onbelangrijk. Vjèze Fur stelt echter dat Blue Bands Roombeter niet van de variant met zuivel te onderscheiden is. Zo vertelt hij: “Blue Band Roombeter kan alles wat boter kan en ik vind het heerlijk romig smaken. In mijn keuken smeren we de boterhammen van de kinderen ermee en bakken we er aardappels in!”

Beeld: Blue Band

Skip the Cow

Op 12 april zal de artiest een unieke presentatie geven tijdens het Blue Band ‘Skip the Cow’-event in Amsterdam. Tijdens dit evenement staan Nederlandse (eet)gewoontes centraal waar mensen inmiddels hun vraagtekens bij zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kringverjaardag, een kaartje sturen vanaf je vakantieadres of hoe we tegenwoordig tegen de consumptie van zuivel aankijken. Want zeg nou eerlijk: drink jij nog koemelk in je cappuccino? We thought so… 

Het live-event waarop Vjèze Fur zal spreken, is onderdeel van de Blue Band ‘Skip the Cow’-campagne. Met een kleine knipoog probeert Blue Band ons na te laten denken over de logica van boter. “Hun (Blue Bands, red.) nieuwste campagne ‘Skip the Cow’ laat je op een andere manier nadenken over zuivel. En dan lijkt het kiezen voor een duurzame variant best heel logisch”, aldus Vjèze Fur.

Duurzame keuze

Wist je dat Blue Band Roombeter volledig plantaardig is? Not kidding! Het product is gemaakt van 6 natuurlijke ingrediënten en met minstens 75% minder impact op het klimaat (!). Het is dan ook logisch dat veel mensen overstappen op een plantaardig dieet om hun klimaat-footprint te verkleinen. Dus, hoog tijd om ook jouw broodje hagelslag een plantaardige twist te geven! Let’s Skip the Cow. 

Geïnteresseerd in het onderwerp en benieuwd naar Vjèze Fur’s presentatie? Laat dan vooral even je gegevens achter via deze link. Je maakt dan namelijk kans op een plekje op de gastenlijst én daarmee op een onvergetelijke ervaring in onze hoofdstad.

Beeld: NL Beeld, Blue Band 

Laatste nieuws