5 manieren om een slechte dag van je af te schudden

Verwen jezelf.

Lees ook

Slechte dag op het werk? We hebben het allemaal wel eens. Of het nu komt omdat je in een regenbui naar huis moest lopen of omdat je weer eens een discussie had met je baas. Het is volkomen normaal om een keer een off day te hebben. Maar voordat je de dag volledig afschrijft, onthoud dan dat er altijd tijd is om dingen om te draaien. Haal diep adem en probeer een van de volgende vijf tips om een slechte dag beter te maken.

1.  Vergeet de dag door een goed boek

Er is niets beters op een slechte dag dan het echte leven achter te laten door in een goed boek te duiken en in andermans schoenen te stappen. Het is bewezen dat lezen, stress vermindert. Zo kun je de volgende dag weer aan het werk met het gevoel dat je de wereld aan kan.

Lees ook: Wat je vooral niet moet doen als je ’s nachts wakker wordt

2. Ga in bad

Of spring onder de douche. Na een zware dag kan een lange onderdompeling in bad helpen om de spanning van je schouders weg te nemen. Door dit te combineren met de juiste producten, kun je zelfs je humeur stimuleren en je geest zuiveren. Klaar voor een goede nachtrust! 

3. Netflix en echt chillen


Haren in een knot, bh uit en pyjama aan. Het is tijd voor wat hersenloos vermaak. Of je nu zin hebt in de nostalgische vertrouwdheid van Ross en Rachel die ruzie maken of dat je verlangt naar een spannende thriller. Sluit de dag af met het kijken van iets waar je van houdt.

4. Doe een maskertje op

Er is niets bevredigender dan de dag af te sluiten met een zachte huid en mooie nageltjes. Jezelf verwennen kan je humeur een enorme boost geven. Pak al je favoriete producten bij elkaar en leg jezelf eens flink in de watten.

5. Bel/ facetime met een vriendin

Een nachtelijke babbel over alles en niets kan precies zijn wat je nodig hebt om je weer goed te voelen. Lachen, huilen, schelden – het maakt niet uit, maar je kunt er zeker van zijn dat wie er ook aan de andere kant van de telefoon is, blij zal zijn dat je gebeld hebt.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook