Dit zijn de 10 gekste diëten van Hollywoodsterren

Babyvoeding, whisky?

Beroemd zijn is niet altijd leuk. Je staat onder een enorme druk en je wordt op de voet gevolgd. Zo ook wat voor dieet sommige sterren gebruiken. De een eet cheeseburgers en sport als ze daar zin in heeft en de andere neemt wat drastischere maatregelen. Ieder z’n ding, maar babyvoeding of whisky? Dit zijn slechts twee van de vreemdste diëten die sterren ooit geprobeerd hebben. 

1/ Jennifer Lopez

Sterren zoals J.Lo ruikt regelmatig aan haar grapefruit essence olie, die volgens sommigen invloed kan hebben op je leverenzymen en het gewichtsverlies bevorderd… 

Lees ook: 6 Tekenen dat je te veel suiker eet

2/ Renée Zellweger

We weten allemaal dat ze voor haar rol voor Bridget Jones wat kilo’s moest aankomen. Tegenwoordig heeft de actrice hard gewerkt om die kilo’s er weer af te krijgen – hoewel wij haar ook prachtig vonden toen ze nog in de huid van Bridget zat. Naar eigen zeggen heeft ze dit bereikt door simpelweg ijsblokjes te eten. Hoewel er geen voedingswaarde in zit (naast het feit dat het, nou ja, water is), hielp het de actrice wel. “Als ik weer dat ‘constante eet’ gevoel krijg, is het semi-verdraaglijk.”

3/ Beyoncé

Hoewel Beyoncé bekend staat om haar rondingen, haalde ze ooit de krantenkoppen voor het Master Cleanse vloeibare dieet dat ze gebruikte om gewicht te verliezen voor Dreamgirls. Ook wel bekend als het “Limonade” dieet. De Master Cleanse beveelt een elixer bestaande uit water, citroensap, ahornsiroop en cayennepeper. Voor nu, lijkt het dat ze het sapje heeft afgezworen. 

4/ Lady Gaga

We betwijfelen of het werkt, maar Lady Gaga’s hack zou whisky en een koolhydraatvrij dieet zijn. Daarnaast zou ze ook aanraden om te gaan sporten als je een kater hebt. We weten in ieder geval dat ze een sterke maag heeft. 

5/ Miranda Kerr

Is er een probleem dat kokosolie niet kan oplossen? De jury is daar nog steeds mee bezig, maar Miranda Kerr neemt elke dag een lepel ongeraffineerde kokosolie bij het eten om een opgeblazen gevoel tegen te gaan en de spijsvertering te versnellen.

6/ Liv Tyler

Liv Tyler, een icoon uit de jaren ’90, heeft ook zo haar eigen manier van afvallen. “Een vriendin van een kapper vertelde me dat douchen met koud water erg goed is voor je haar. Daarnaast voel ik me ook altijd een stuk beter als ik onder de koude douche vandaan stap”, merkte Liv ooit op. 

7/ Reese Witherspoon

Misschien kennen we Reese Witherspoon’s geheim die 15 jaar later nog steeds in haar Legally Blonde kleding past. Het schijnt dat de actrice, samen met Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston, in het verleden op een babyvoeding dieet is gezet. De kleine vitaminerijke potjes zorgen kennelijk voor een caloriearm dieet dat vermoedelijk hielp tegen overeten. Geloof jij het?

8/ Christina Aguilera

Christina Aguilera heeft zeker een van de meest creatieve diëten. Christina kiest voor een dieet die haar instaat stelt om kleurrijke keuzes te maken. Letterlijk. “Het 7-dagen kleurendieet” laat je maar één kleur voedsel per dag eten, als volgt: wit, rood, groen, oranje, paars, geel, enz.

10/ Megan Fox

Megan Fox is de moedigste van ons allemaal als het gaat om “wie mooi wil zijn moet pijn lijden”. De Transformers-ster neemt naar verluidt elke ochtend een scheutje appelciderazijn om haar spijsvertering te ondersteunen. Yikes. 

Bron: Marie Claire US | Beeld: BSR

Laatste nieuws