Motivation Monday: maak kans op een dekbedovertrek van Yumeko

Een heerlijk satijn geweven dekbedovertrek gemaakt van 100% biologisch en fairtrade katoen. 

dekbedovertrek

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een dekbedovertrek van Yumeko weg.

Duurzaam beddengoed

We denken steeds vaker na over duurzame kleding, maar we vergeten soms na te denken over duurzaam beddengoed. Gelukkig doet Yumeko dat met liefde voor je. Het beddengoedmerk maakt duurzaam beddengoed en badgoed van de hoogste kwaliteit. De producten – van bedlinnen tot kussens en van badgoed tot matrassen – worden allemaal gemaakt op duurzame en ethisch verantwoorden manieren. Ook worden er alleen maar natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. En, ook niet onbelangrijk, de producten zijn prachtig!

Een van onze favorieten uit de collectie van Yumeko is het katoen satijnen dekbedovertrek in de kleur olive. De ene kant van het dekbed is donkergroen, de andere kant is wat lichter groen. Het dekbed is gemaakt van 100 procent biologisch en fairtrade katoen en is satijn geweven. Ook is het dekbed met een draaddichtheid van 300 van goede kwaliteit.

Is olijfgroen niet helemaal je ding? Hetzelfde dekbed is ook nog verkrijgbaar in 24 (!) andere kleuren, waaronder in white/sand, white/rose, sandy/green en blush met bloemetjes.

Winnen

Lijkt het je heerlijk om onder het beddengoed van Yumeko te slapen? Leuk nieuws! Wij mogen een dekbedovertrek in de kleur olive weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen. Let wel op dat je ook je gewenste maat doorgeeft (opties: 120x220 + 1 kussensloop, 200x220 + 2 kussenslopen of 240x220 + 2 kussenslopen). Succes!

Deze winactie loopt tot en met 30 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Yumeko zullen delen als je wint.