Marie Claire’s weekendtips

Van een light festival tot een groene markt.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

W. Green Market

Zondag 1 december kun je terecht in het groenste hotel van Amsterdam: Hotel Jakarta. Samen met W.Green organiseren zij de allereerste W. Green Market. Zo willen zij de consument, jij dus, inspireren om stil te staan en bewust om te gaan met ‘kerstinkopen’. Wat je kunt verwachten? Verschillende lifestyle merken, natuurlijk binnen de sustainable fashion, beauty én food sector.

Merken asl Alpaca Loca, Bufandy, Bumi, Coco & Cici, Matt & Nat, Swedisch Stockings, The Table en meer vind je op deze groene markt. Enne, geniet daarnaast van de groene omgeving van het hotel – neem zeker een kijkje in de subtropische binnentuin. 

Wanneer:
Zondag 1 december | 11:00 – 18:00 uur

Waar: 
Hotel Jakarta 
Javakade 766

Penoza the final chapter 

Jááá, hier hebben alle Penoza-fans op gewacht: de terugkomst van Carmen van Walraven (Monic Hendrickx). Als de drugskoningin in Canada in de problemen komt, wordt ze uitgeleverd aan Nederland. Haar familie is in shock omdat ze nog blijkt te leven – maar er zijn ook mensen die nog een appeltje met haar te schillen hebben. 

Vanaf vandaag te zien in de bioscoop! 


Wanneer:
Vanaf donderdag 28 november 

Waar:
Bioscopen in Nederland

Amsterdam Light Festival

De achtste editie is van start gegaan, met het thema: Disrupt! Kunstenaars uit de hele wereld proberen via licht je aandacht te trekken. In de openlucht tentoonstelling staat ‘ontregeling’ centraal, dit komt vaak ongelegen. Denk aan een aardbeving of een economische crisis. Benieuwd hoe de kunstenaars hier op inspelen? De tentoonstelling is vanaf vandaag, te voet of via een georganiseerde boottocht, te bewonderen in hartje Amsterdam. Voor meer info, klik HIER

Wanneer:
Donderdag 28 november t/m zondag 19 januari 

Waar:
Amsterdam 

Bron: W. Green, Amsterdam Light Festival, Jessica van Zanten | Beeld: Jason Lloyd-Evans, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook