Wat de manier waarop je partner je kust vertelt over je relatie

Wang? Nek? Buik?

Lees ook

Er zijn verschillende manieren van zoenen. Al deze kusjes zijn allemaal bijzonder op hun eigen manier, en ze hebben allemaal een duidelijke betekenis. Hier is hoe je partner zich over je zou kunnen voelen op basis van elke kus.

1. Voorhoofd

Een voorhoofd kus laat zien dat je partner een echte emotionele band met je heeft en je tegelijkertijd aantrekkelijk en cute vindt. Het is ook een manier om bescherming en steun te tonen. Deze kus wordt meer geassocieerd met emotionele gevoelens dan seksuele intimiteit.

Lees ook: Waar je je nooit schuldig over moet voelen na een break-up

2. Buik

Een kus op je buik toont aan dat je partner zeer comfortabel bij je is en zich ook seksueel tot je aangetrokken voelt. Omdat zoenen op je buik niet alleen veel vertrouwen vereist, maar ook vrij dicht bij intieme gebieden komt.

3. Nek

Als ze je in je nek kussen, proberen ze je te verleiden en te prikkelen. Ook vragen ze je om je kwetsbaarheid te tonen. Het is een sensuele plek, dus het kan betekenen dat je partner opgewonden is. Deze manier van kussen wordt vaak tijdens voorspel gebruikt.

4. Wang

Je zou in de friendzone kunnen zitten. Als je uitsluitend wangzoenen krijgt, val je waarschijnlijk niet seksueel of romantisch in de smaak. Deze kus wordt ook vaak gebruikt als je met je partner in het openbaar bent.

5. Je hele lichaam

Het hele lichaam kussen toont aan dat je partner seksueel geïnteresseerd is. Kusjes van top tot teen, toont een gepassioneerde liefde aan met een partner die gek op je is. Je partner wil je lichaam verkennen en je overal aanraken. 

6. Gepassioneerde kus

Passievol zoenen is een teken dat je partner je echt leuk vindt. Deze kus wijst op echte intimiteit.

7. Natte kus

Yikes! Het kan betekenen dat ze slecht zijn in zoenen of dat ze je gewoon aan het plagen zijn. 

Bron: Popsugar UK | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook