Dit zijn de grootste 'irritaties' van barmannen

En barvrouwen.

Dit zijn de grootste irritaties van barmannen

Er is veel voor nodig om uit een bar te worden geschopt, maar dat betekent niet dat het personeel niet vaak te maken krijgen met vervelende klanten en irritante situaties. Dit zijn de meest voorkomende ergernissen van barmannen/vrouwen bij klanten.

1. Je bestelt een Guinness als laatste

Guinness zou altijd als eerste besteld moeten worden. Waarom? Dit bier wordt namelijk getapt met stikstof en heeft wat tijd nodig om te bezinken, daarna zou er een tweede keer gegoten moeten worden. Door het als eerste te bestellen, kan de barman de Guinness onmiddellijk maken, ondertussen de andere drankjes regelen en als laatste de Guinness afwerken.

Lees ook: Dit is waarom het altijd koud is in een vliegtuig

2. Je behandelt ze respectloos

Als het druk is, kan het soms moeilijk zijn om de aandacht te krijgen. Dit betekent echter niet dat je naar ze moet gaan fluiten, schreeuwen of met je vingers moet gaan knipperen. Laat ze rustig hun werk doen en dan kom je vanzelf aan de beurt.

3. Je probeert gratis drankjes te krijgen

Het vragen om gratis drank is iets wat vaak voorkomt. Maar het is niet echt gepast om dit zomaar te vragen aan de barman. Vaak krijgen alleen vaste klanten een drankje 'van het huis', dus val ze liever niet lastig met deze vraag.

4. Je hebt geen respect voor de drukte

Als je op het hoogtepunt van de avond binnenkomt, verwacht dan niet dat jij als eerste wordt geholpen. Enne, als je bijvoorbeeld voor een fancy (arbeidsintensieve) cocktail gaat, zou je dus vanzelfsprekend langer moeten wachten dan je vrienden die een biertje hebben besteld.

5. Je wilt meer alcohol dan waarvoor je hebt betaald

Vaak worden de drankjes ingeschonken met precieze verhoudingen. Het is dus niet de schuld van de barman als jij het drankje niet sterk genoeg vindt.

Lifestyle
  • Cosmopolitan UK
  • iStock