Wees je natuurlijke zelf met de minerale, vegan make-up van Mineralissima

Wees je natuurlijke zelf met de minerale, vegan make-up van Mineralissima

In 2008 ontstond de eerste gehele minerale make-up lijn op de Nederlandse markt. Bescheiden begonnen met alleen de zuiverste bedoelingen, vulde Mineralissima een gat in de markt voor mensen die op zoek waren naar een product dat natuurlijk, verfijnd en milieuvriendelijk is. Mineralissima groeide uit tot een merk dat geheel gewijd is om de natuurlijke schoonheid te versterken met alleen de beste, zuiverste en meest natuurlijke componenten, zodat je precies weet wat je voor je huid gebruikt.

Wat is minerale make-up?

Minerale make-up is precies wat de naam zegt; make-up gemaakt van natuurlijke ingrediënten en pure mineralen die de poriën niet verstoppen, de huid niet beschadigen en kan worden gebruikt bij een gevoelige huid. De minerale make-up van Mineralissima is volledig vrij van ingrediënten als parfum, alcohol, synthetische- en kunstmatige (kleur) stoffen.

Waarom Mineralissima?

De make-up van Mineralissima is gemaakt van zachte, natuurlijke ingrediënten voor een natuurlijke uitstraling. Vanwege het gebruik van deze natuurlijke ingrediënten is het risico op een allergische reactie heel erg klein. De producten van Mineralissima zijn geschikt voor alle huidtypes, volledig natuurlijk en geen van de producten wordt getest op dieren, omdat ze geloven in schoonheid zonder wreedheid. Met trots kan Mineralissima vertellen dat het gehele assortiment bestaat uit veganistische cosmetica. De make-up lijn van Mineralissina heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding én een zeer ruim assortiment, zelfs voor mannen, want make-up is allang niet meer alleen voor vrouwen!

Speciale actie voor jou, als lezeres

Accentueer je prachtige zomerse gloed en ontvang de compacte, minerale Sunkissed of Afterglow poeder van Mineralissima nu GRATIS bij aankoop van een compacte minerale foundation! Kies jouw favoriete kleur op de website met code ‘MARIE-CLAIRE’.

Geldig tot 31 oktober 2018, zolang de voorraad strekt. De producten zijn verkrijgbaar via de webshop mineralissima.nl of ga langs bij een van de vele verkooppunten voor persoonlijk advies.

Gerelateerde artikelen