Last minute cadeautips voor Vaderdag

Last minute cadeautips voor Vaderdag

Zondag 16 juni is het weer tijd om je vader extra in het zonnetje te zetten. Aangezien het shoppen voor mannen over het algemeen wat lastiger is dan voor vrouwen (zoveel keus) hebben we de leukste cadeautips alvast voor je op een rij gezet. 

Whiskey 

Lees ook: Vaderdag cadeautip van Greetz

Als we het weerbericht mogen geloven, wordt het vanaf aankomende vrijdag weer mooier weer. Hoog tijd dus om de barbecue tevoorschijn te halen. Oil & Vinegar speelt daar nu op in met een speciale whiskey vinegar om mee te barbecuen. Ideaal voor een vader die hier van houdt! Verwacht een zoetzure azijn met een unieke nasmaak van Scottish Blended Isle Malt.   

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Oil & Vinegar (@oilvinegarofficial) op

Blokarten

Als je van wind én snelheid houdt is dit wellicht iets voor jou en je pa. Op bepaalde stranden in Nederland kun je nu windzeilen over het strand. De sport is overgewaaid uit Nieuw-Zeeland en binnen vijf minuten leer je hoe je over het strand kunt racen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Absolute Adventures (@absoluteadventures) op

Surprise stedentrip 

Pak je graag uit, maar houden jullie ook wel van een verassing? Srprs.me regelt een verrassingsreis voor jullie. Geef tot in de detail door wat het beste bij jullie past en de organisatie regelt de rest. Vervolgens krijg je eerst het weerbericht, zodat je weet wat je mee moet nemen en daarna krijg je een kraskaart om je bestemming te onthullen. Krassen doe je uiteraard pas bij vertrek. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door We love to srprs you (@srprsme) op

Escape room

Bijna elke stad en/of regio heeft deze spannende activiteit. Je wordt in een ruimte opgesloten en samen lossen jullie vraagstukken, puzzels en raadsels op in de hoop dat jullie uiteindelijk uit de kamer weten te ontsnappen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Escape-room [esc] Amsterdam (@esc_amsterdam) op

The man box

Goodiebox is een maandelijks verwenmoment voor vrouwen. Maar ze lanceren deze maand een eenmalige limited edition, speciaal voor mannen. The Man Box is gevuld met zeven verzorgingsproducten, ideaal om te geven voor Vaderdag.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Goodiebox NL (@goodieboxnl) op

 Beeld: BSR, Instagram