Gigi Hadid openhartig: 'Mijn lichaam was niet goed genoeg voor de catwalk'

Ze leidt niet altijd een droomleven.

Gigi Hadid openhartig: 'Mijn lichaam was niet goed genoeg voor de catwalk'

Gigi Hadid domineert al jaren de catwalk van vele beroemde modemerken als topmodel. Hoewel het lijkt alsof Gigi een droomleven leidt, is dat volgens haarzelf lang niet altijd zo geweest. Dit meldt i-D magazine.

Lichaam

Gigi vertelt namelijk vaak afgewezen te zijn omdat haar lijf te atletisch zou zijn. "Ik was zelf juist blij met mijn lichaam en werkte hard om die spieren te krijgen", legt Gigi uit.

"Ook had ik curves, die ik nu eigenlijk wel mis. Het was gewoon heel zwaar toen mensen tegen me zeiden, als jong meisje, dat ik met mijn lijf niet geschikt was om modeshows te lopen."

Lees ook: Gigi Hadid en Zayn Malik opnieuw samen gespot

Rondingen

Uiteindelijk was het Fransman Gaultier die Gigi het voordeel van de twijfel gaf. "Hij liet me in 2015 lopen in zijn laatste 'ready-to-wear' show, dat was geweldig". vertelt ze.

"Hij liet mij een weinig verhulde outfit dragen, waar stylisten of andere ontwerpers me juist vaak iets aantrokken dat mijn rondingen verborg. Zo is hij. En dat heeft hij voor meer modellen gedaan, hij gaat voor een persoon en niet per se voor dat wat de modewereld vraagt", aldus Gigi.

Celebrity
  • Grazia
  • BSR