10 Redenen waarom je vandaag in bed zou moeten blijven liggen

Hartstikke geoorloofd!

10 Redenen waarom je vandaag in bed zou moeten blijven liggen

Dag in, dag uit, het is telkens weer hetzelfde riedeltje. Iedereen droomt ervan om de hele dag in bed te blijven liggen en gewoon eens lekker niks te doen. Eigenlijk is dat ook hartstikke geoorloofd. Hier heb je 10 redenen waarom.

10 Redenen

1. Je bent supermilieubewust bezig #CaringAboutOurPlanet
In bed blijven betekent dat de verwarming niet hoger hoeft, je stapt niet in een auto en je springt ook niet onder de douche. Dus ja.

2. Een bed is onwijs duur, zonde om er geen gebruik van te maken
Denk er maar eens over na: een beetje mooi IKEA-bed: €179,-. Een goed matras: €150,-. Dekbed: €79,-. kussens: €50,-. Lakens en slopen: €39,-. Tikt behoorlijk aan en er dan niet optimaal gebruik van maken? Hell no.

3. Het is al vet druk in de stad
Je kan er wel op uit gaan, maar daar wordt niemand blij van. Als jij er bent, wordt het nog drukker. Hierdoor moeten mensen weer langer wachten in winkels en is het drukker in de trein en jij wil toch in je bed blijven. Is voor iedereen beter. 

Lees ook: Aha! Dit is hoevaak je je beddengoed en handdoeken moet wassen

4. Je betaalt goed geld voor je Netflix, Disney+ en Videoland accounts
Het is dan heel erg zonde om er geen gebruik van te maken. Zeker als je beseft dat je de rest van week ook al niet hebt gekeken. Het sociale leven gaat ook gewoon verder. Dus blijf maar lekker liggen en ga de hele dag bingen!

5. Die drankjes van gisteravond hakken er ook behoorlijk in
En daar moet je gewoon nog even een uurtje (of negen) van bijkomen.

6. Het is toch koud buiten
Het is koud, het regent en het stormt. Je haar waait gelijk door de war zodra je één stap buiten zet, dus waarom zou je überhaupt moeite doen?

7. De meeste ongelukken gebeuren in het huis
Dus als je in je bed blijft liggen, dan loop je veel minder risico om ergens over te struikelen of jezelf per ongeluk te elektrocuteren. Je weet maar nooit wat er gebeurt.

8. Mensen zijn niet gemaakt om de hele dag te staan of op een stoel te zitten
Maar liggen daarentegen...

9. Je bed is eigenlijk elke dag al super eenzaam
De hele week ben je op pad. Is het niet werk, dan is het wel studie. Is het niet chillen met vrienden, dan is het wel op bezoek bij familie. En waar blijft je bed in dit verhaal? Er alleen midden in de nacht gebruik van maken, wanneer je niemand anders hebt. Kan je niet maken. 

10. We kunnen er doekjes om winden, maar het is vooral gewoon heel erg fijn!
Lekker in je zachte bedje. Met een zachte pyjamabroek of een chille joggingbroek aan onder de dekens verdwijnen. Bestaat er iets beters dan dat? 

Lifestyle
  • Upcoming
  • Sex and the City