Barbara Palvin: ‘Ik droom er ooit van om een gezin te stichten en op het platteland te wonen’

Marie Claire sprak het model.

Lees ook

Het 26-jarige Hongaarse supermodel Barbara Palvin houdt van chic met een vleugje rock en roll. Ze wordt omschreven als eerlijk en loyaal en houdt ervan haar outfits op te spicen met sneakers, tassen en zonnebrillen.

Barbara Palvin

Ze heeft sinds een jaar een relatie met acteur Dylan Sprouse en het knappe duo siert momenteel niet alleen de campagne van The Kooples, maar sloeg ook aan het ontwerpen voor het merk. Sinds haar 13e siert Barbara de covers van menig toonaangevend magazine, maar ze droomt ervan om in de toekomst een gezin te stichten en oud te worden op het platteland.

Lees ook: Zien: Miley Cyrus op de catwalk voor Marc Jacobs

Zes dingen die je nog niet over haar wist:

1. Eerste modeherinnering
“De eerste modeherinnering was voor mij de eerste keer dat ik naar Japan ging; ik was toen 13! Ik deed daar modellenwerk en realiseerde me hoe anders de mode in Japan destijds was, vergeleken met die in Hongarije.”

2. Around the world
“Ik ben dol op Boedapest, maar daarnaast zijn mijn favoriete steden Tokio en New York. Steden waar ik voor mijn werk veel kom en waar ik geïnspireerd raak door de creatievelingen waar ik mee samenwerk. Zo mooi om hun creatieve visie letterlijk tot leven te zien komen.”


3. Fashionadvies
“Door de jaren heen ben ik geïnspireerd geraakt door de geweldige stylisten en designers waarmee ik heb gewerkt. Ik had het voorrecht om van de besten te leren hoe je je persoonlijkheid en stijl kunt uitdrukken door middel van mode. Mijn credo: draag wat je wilt dragen, maar wat je ook aantrekt, draag het met zelfvertrouwen. Het allerbelangrijkste is dat je draagt waar je vrolijk van wordt en wat fijn zit.”

4. Fashioniconen
Ik houd van vrouwelijkheid, elegantie en van stukken die tijdloos zijn. Mijn favoriete fashioniconen zijn dan ook Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Thierry Mugler and Virgil Abloh’s.”

5. Barbara By The Kooples 
“Het Parijse modelabel The Kooples is absoluut een van de snelst groeiende luxe merken van Frankrijk. Dit keer hebben ze mij en mijn partner Dylan Sprouse gevraagd voor een samenwerking, iets waardoor we enorm vereerd zijn. Ik voegde me bij The Kooples als co-ontwerper van de eerste It-Bag van het merk, een gestructureerde vorm die is geïnspireerd op de klassieke beautycase. Ik ben enorm trots op het resultaat.”

6. Ware luxe
“Ware luxe betekent voor mij meer dan twee weken in dezelfde stad zijn. Dat geeft me enorm veel rust in mijn drukke en vooral reizende bestaan. Ik droom er dan ook van om ooit een gezin te stichten en op het platteland te wonen. Dat lijkt mij het ultieme geluk.”

It-Bag

Bron: Annelies Pijper | Beeld: The Kooples

Laatste nieuws

Zie ook