Met deze live work-outs blijf je fit vanuit de woonkamer

Elke dag een nieuwe live work-out.

Personal training-studio Slim Living komt met een goed initiatief voor tijdens deze crisistijd: de studio deelt elke ochtend om 10 uur een live work-out van hun trainers. En jij kunt daar kosteloos én vanuit huis aan meedoen.

Mentaal gezond

In deze bijzondere tijd raken onze sociale agenda's leeg en dit weekend iets leuks plannen zit er ook niet echt in. Om (mentaal) fit te blijven is het daarom van belang dat je door middel van een ritme structuur geeft aan je dag, je niet gek laat maken door al het nieuws en gezond eet en beweegt. Ga je hiervoor liever de deur niet uit? Met de live work-outs van Slim Living blijf je fit vanuit huis!

Lees ook: Zo zorg je ook voor je mentale gezondheid tijdens de pandemie

Initiatief

De sportstudio stelt de komende drie weken via Instagram gratis online trainingen, voedingstips, recepten en persoonlijk healthy lifestyle advies ter beschikking voor iedereen.

De trainingen gaan iedere ochtend om 10:00 uur live, maar zijn daarna ook terug te kijken en extra fijn: je hebt er geen verdere benodigdheden voor nodig. Zo kan iedereen, ongeacht zijn niveau, gezond en fit blijven vanuit huis.

Bron: Elegance | Beeld: iStock

Laatste nieuws