Zien: Anna Wintour ruilt haar couture in voor een joggingbroek

Zelfs Anna Wintour kiest in deze tijd voor wat comfort in plaats van couture.

Lees ook

Zelfs Anna Wintour kiest in deze tijd voor wat comfort in plaats van couture. De hoofdredactrice van Vogue US werkt vanuit huis en deelt een kiekje van haar quarantaine-outfit. 

Comfy

De 70-jarige modekoningin deelde op het Instagramaccount van Vogue een thuiswerkfoto. Mark our words, dat is heel populair tegenwoordig. Ze ging geheel in stijl op de kiek, zoals het heurt natuurlijk. Ze koos voor een rode joggingbroek met een gestreepte comfy rode trui. En Anna zou Anna Wintour niet zijn als ze haar zonnebril niet op zou hebben. Doet ze het ding ooit af?

Lees ook: Anna Wintour stelt MET gala uit

Joggingbroek

Anna Wintour wordt geprezen door de keuze om het kiekje online te zetten. Het geeft de boodschap dat 'het oké is om niet opgedoft thuis aan het werk te zijn'. Toch moesten we wel twee keer kijken of we het goed zagen: Anna heeft namelijk een jaar geleden laten weten dat zij joggingbroeken uit den boze vindt. In Vogue's videoserie Go Ask Anna kreeg ze de vraag of ze soms ook gewoon een comfortabele joggingbroek aan deed, waarop ze stellig antwoordde: “Nee!” 

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook