Marie Claire’s beauty nieuws: een gezonde huid

Allemaal goed nieuws voor een gezonde huid. Deze producten wil je hebben.

Lees ook

Serum tegen pigmentatie, blurring primers en cannabisolie: allemaal goed nieuws voor een gezonde huid. Marie Claire's beauty director Marjolein, tipt een paar fijne musthaves.

1. Aan de Cannabis

Hennepolie is een ding. Als voedingssupplement, om stress te verlichten en om roodheid en irritatie van de huid te verminderen. In het nieuwe serum van Kiehl's is de olie gecombineerd met olie uit groene oregano; een anti-oxidant die je huid beschermt.

Lees ook: Zo maak je thuis je eigen haarmaskers in een handomdraai

2. Onder controle

Gaat je huid gedurende de dag glimmen of worden poriën meer zichtbaar? Dan kan deze make-up basis van Guerlain de oplossing bieden. Hij is 97% natuurlijk, hydrateert en versterkt de huidbarrière.

3. It’s prime time!

Veel make-up primers zijn op basis van siliconen. Deze nieuwe van Laura Mercier is op waterbasis. Er zijn vijf varianten voor verschillende huidwensen. De lila tube matteert en geeft een plumping effect.


4. Weg vlek

Bijna elke vrouw krijgt vroeg of laat te maken met pigmentvlekjes. Door de zon of onder invloed van hormonen. Dit serum van Shiseido gaat die vlekjes tegen. Breng aan waar nodig, of gebruik 'm over je hele gezicht als eerste stap van skincare routine.

5. Zonneklaar

Bakken in de zon is anno 2020 een no-go. Dat kleurtje haal je heel verantwoord uit een potje. Chanels Crème Ensoleillee breng je aan met een groot penseel, op wangen, neus, voorhoofd en kin.

Chanel Les Beiges Crème Belle Mine Ensoleillee Soleil Tan Bronze, € 44

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook