Dit is waarom datingapps singles sociaal houden

En waarom het iets voor jou kan zijn in deze vreemde tijd.

Dit is waarom datingapps singles sociaal houden

We leven in een vreemde tijd, waarin het voelt alsof de wereld op pauze staat. Niet zo gek als jij je aardig eenzaam begint te voelen. En nu ‘normaal’ niet meer het normaal is zoals je gewend bent, is er nogal veel veranderd. Maar dit hoeft niet te betekenen dat dit ook zo is voor jouw liefdesleven.

Activiteit datingapp

De activiteit van singles op The Inner Circle is door het plafond geschoten en mensen swipen en matchen als nooit tevoren. Werd na januari nog gedacht dat de activiteit van ‘Dating Sunday’ niet meer te verslaan was, blijkt dat dit nu wel degelijk gebeurt. Maar echt verrassend is het niet, want mensen zitten in deze tijd juist nog meer op hun telefoon en dan is een datingapp zo geopend. Enne, voor je het weet zit je in een leuk gesprek.

Juiste intenties

Maar waarom is iedereen zo enthousiast over deze app? Dit is dé datingapp als je wilt chatten met eerlijke, echte mensen die met de juiste intenties een gesprek starten. Bij The Inner Circle worden aanmeldingen handmatig geverifieerd om oplichters en catfish praktijken met gedateerde foto’s tegen te gaan. Dit betekent dat je je tijd niet verdoet aan mensen met slechte openingszinnen. 

Community

Deze Europese startup opereert wereldwijd en heeft voor flinke opschudding gezorgd in de datingwereld, door de gewaagde keuze te maken om mensen niet te matchen op basis van een algoritme. In plaats daarvan wordt aangestuurd op goed ingevulde datingprofielen en het faciliteren van een community met singles die graag willen daten, wat ervoor zorgt dat er vanzelf goede matches ontstaan. Gelet op hoe snel The Inner Circle op gelijke hoogte is gekomen met andere grote datingapps, lijkt deze aanpak goed te werken.

Who's up for?

Een van de meest gebruikte features is de ‘Who’s up for?’, waarmee mensen worden aangemoedigd om met spontane date-ideeën te komen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en waarschijnlijk heb je meer tijd over op dit moment. Het kan daarom juist nu geen kwaad om een gesprek te starten met iemand waar jij je oog op hebt laten vallen en wie weet leidt het wel ergens toe. Want met zoveel aanbod aan datingapps, is het verfrissend om er een tegen te komen met een hele andere aanpak.

Wat heb je te verliezen? Meld je aan voor The Inner Circle.

Lifestyle
  • The Inner Circle