Hebben: de smartphone die op dit moment booming is

Nieuwste OnePlus smartphone bewijst dat looks en tech goed samengaan.

Hebben: de smartphone die op dit moment booming is

Het internationale smartphonemerk OnePlus introduceert zijn nieuwste premium flasgship-smartphones: de OnePlus 8-serie. Deze nieuwe serie is uitgerust met displays met een zeer hoge ververssnelheid, waarmee het merk daarmee een nieuwe standaard zet voor de smartphonebranche. Ondanks dat een nieuwe telefoon altijd als een cadeautje voelt, is het ontvangen én uitpakken van de OnePlus 8 extra leuk.

Unboxing

Het uitpakken van een nieuwe telefoon is altijd exciting. Want: je hebt er lang op gewacht en eindelijk kun je ‘m in je handen vasthouden. Enne, laat OnePlus nou net op dat gevoel inspelen.

Marie Claire ontving de nieuwe smartphone van OnePlus in een mooie mediakit, wat het uitpakken extra leuk maakt. Zodra je de box opent, kom je eerst de reviewers guide in A4 formaat tegen. Zodra je deze gids eruit pakt, zie je twee andere dingen. Aan de linkerkant zit namelijk een rode doos, waar de OnePlus 8 met bijbehorende accessoires in zit, en aan de rechterkant zie je een beschermhoesje zitten. Maar dat is nog niet alles, want daaronder zit nóg een hoesje die je nieuwe smartphone kan beschermen.

Design

Ook het design van de OnePlus 8 is iets om naar uit te kijken. Deze nieuwe serie heeft een gepolijst design, levendig display én 5G-connectiviteit. De smartphone weegt slechts 180 gram en is maar 8 millimeter dik. Daarmee is de OnePlus 8 een van de meest compacte en lichtgewicht 5G-toestellen op de markt. De achterzijde is afgewerkt met premium glazen, wat voor een slanke, elegante én samenhangende look zorgt. Daarnaast is de OnePlus 8 voorzien van een camera aan de voorkant en kun je rekenen op drie lenzen aan de achterkant. De smartphone komt in drie verschillende kleuren, zo kun je kiezen uit Onyx Black, Glacial Green en nieuwkomer Interstellar Glow.

"Leuk verrast door de look van de telefoon, wat een eyecatcher! Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant is goed verzorgd, de camera kwaliteit viel me direct op. Als gamer ben ik erg te spreken over de framerate en merk ik beter te zijn in wat ik speel op deze telefoon", zegt gamer Madelief van Ginkel, die de OnePlus 8 aan het uittesten is.

OnePlus x André

Wist je dat het smartphonemerk graag samenwerkt met innovatie kunstenaars én ontwerpers, zodat zij hun werk aan de wereld kunnen tonen? Voor de OnePlus 8-serie is het smartphonemerk een samenwerking aangegaan met André Saraiva. Hij is een wereldberoemde straatartiest, creatief directeur en ondernemer. Met zijn concept "Love Graffiti" en grillige Mr. A illustraties, is hij beroemd geworden. Zijn doel? Kunst creëren die een blijvende impact op zijn publiek heeft. Voor de OnePlus-8 serie heeft hij speciale beschermhoesjes ontworpen, waarmee hij liefde, vrede en passie oproept.

Zie hieronder de OnePlus 8-serie én de drie hoesjes die ontworpen zijn door André Saraiva.

Lifestyle
  • OnePlus, Instagram