Marie Claires weekendtips 

Van toffe shopevents tot fijne kijktips.

Marie Claires weekendtips 

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Scoor betaalbare designeritems tijdens Late Night Shopping

Van 31 mei tot en met 2 juni is Designer Outlet Roermond the place to be voor fashionista's die graag designeritems shoppen. Tijdens het Late Night Shopping-event kun je hier namelijk designeritems bemachtigen met kortingen tot wel 70 procent bóvenop de outletprijzen. En je kunt je tijdens de Late Night Shopping goed vermaken. Zo vind je maar liefst 180 designerwinkels in de outlet met meer dan 200 designermerken, zoals Tommy Hilfiger, Sandro, Lacoste, Furla, Isabel Marant Fabienne Chapot, Guess Jeans, Karl Lagerfeld en Ugg. De prijzen zijn overigens echt heel scherp. Zo kun je een Furla-tas van normaal €414 al bemachtigen voor €99!

Wanneer:
31 tot en met 2 juni, van 09:00 tot 22:00 uur.

Waar:
Designer Outlet Roermond | Stadsweide 2, Roermond.

Geniet van een Royal Afternoon Tea en een modeshow

Mode en een high tea gaan prima samen, dit moeten Studio Anneloes en WSHS Gouda ook gedacht hebben. Het fashionlabel en boutiquehotel hebben de handen ineengeslagen voor twee fantastische middagen. Op 30 mei en op 2 juni kun je bij het WSHS Gouda genieten van een Royal Afternoon Tea en een modeshow van Studio Anneloes. De afternoon tea is zo'n typische Engelse high tea (lees: scones met clotted cream en jam en lekkere sandwiches) en de eerder in het WSHS geschoten campagne de Celebrate Collection van Studio Anneloes komt tijdens de middagen tot leven tijdens de modeshow (en in de pop-up-boetiek kun je de items ook meteen bemachtigen). Klinkt goed, niet?

Wanneer:
30 mei en 2 juni.

Waar:
WSHS Gouda/Weeshuis Gouda | Spieringstraat 1, Gouda.

Bijzonder wandelen op de Veluwezoom

De Veluwezoom is natuurlijk sowieso een mooie plek om te wandelen, maar tijdens de Wildling-wandeling in samenwerking met Natuurmonumenten maak je er helemaal een bijzondere ervaring van. Met de schoenen van Wildling kun je namelijk hetzelfde effect ervaren als wandelen op blote voeten, maar dan zonder de pijntjes (stappen op takjes of steentjes, bijvoorbeeld). Tijdens de wandeling kun je gratis het effect van de schoenen ervaren. Hoe leuk is dat?

Wanneer:
25 mei, van 10:00 tot 14:00 uur.

Waar:
Bezoekerscentrum Veluwezoom | Heuvenseweg 5a, Rheden.

Bezoek de ShoppingNight REMIX!

Gek op winkelen? Dan ben in de binnenstad van Den Haag natuurlijk altijd aan het goede adres, maar zeker op 25 mei verdient de stad dan een bezoekje. Dan vindt namelijk de ShoppingNight REMIX! plaats. Je kunt tijdens deze speciale dag genieten van veel modeshows en spectaculaire streetacts. Catwalks vind je op de Grote Marktstraat en op de Hoogstraat. Hier komen onder andere de items van Summum, Credo, de Rode Loper en Ba&sh voorbij. Ook is er een GREEN-Area (tegenover de Decathlon) in de stad aanwezig, waar onder andere een tweedehands (ruil)markt plaatsvindt en je kunt er kleding inleveren of een naaiworkshop volgen om zelf kleren te leren maken.

Wanneer:
Zaterdag 25 mei.

Waar:
Binnenstad Den Haag (Grote Marktstraat, Spuistraat, Passage, Venestraat, Vlamingstraat, Hoogstraat, Plaats en Noordeinde).

Kijktips

Doe je het weekend liever rustig aan met een filmpje of een serie? Er valt weer genoeg te streamen. Op Netflix kijk je sinds deze week The Kill Room met Uma Thurman, Joe Manganiello en Samuel L. Jackson, Once Upon a Time... in Hollywood (2 Oscars) met de sterrencast bestaande uit onder anderen Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Luke Perry, Margaret Qualley, Austin Butler en Dakota Fanning en Green Book (3 Oscars) met Viggo Mortensen en Mahershala Ali.

Op Videoland kijk je nu De Surprise met Georgina Verbaan en Jeroen van Koningsbrugge, Een Man Die Ove Heet met Rolf Lassgard en de laatste aflevering uit de serie Máxima met Delfina Chaves, Martijn Lakemeijer, Sebastian Koch en Elsie de Brauw.

Verder kijk je op Prime Video de documentaire Elizabeth Windsor, op Disney+ het vierde seizoen van Genius en op HBO Max stream je nu Dune: Part Two.

Lifestyle
  • NL Beeld