Deze bekende actrice wordt de peettante van het kind van Katy Perry en Orlando Bloom

Deze Friends-actrice zou weleens de godmother voor de kleine spruit kunnen worden.

Deze bekende actrice wordt de peettante van het kind van Katy Perry en Orlando Bloom

Katy Perry maakte in maart het leuke nieuws bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Nu ze inmiddels een behoorlijk eind op weg is, moet er een godmother voor de kleine spruit worden gekozen. En deze eer zou naar een bekende Friends-actrice gaan.

Godmother

Het gaat hier om niemand minder dan Jennifer Aniston. Zij is een goede vriendin van Katy en haar verloofde Orlando Bloom. Een bron vertelde aan The Mirror dat de zangeres en de actrice erg close zijn met elkaar. "Tijdens de lockdown gingen ze vaak samen wandelen, met respect voor de social distancing natuurlijk. Ze brachten veel tijd samen door om bij te praten."

Peetkind

De bron laat ook weten dat Jennifer super enthousiast is om peettante van de kleine spruit te worden. "Ze is er zo blij mee! Ze moest huilen toen ze het haar vroegen."

Dit is niet het eerste petekindje van de actrice. Coco, de 16-jarige dochter van Friends-collega Courtney Cox, is ook een peetkind van de actrice. 

Eerder gaf de actrice in een interview met E! News al toe dat ze het geweldig vindt als ze mag babysitten op de kinderen van haar vrienden. "Ik laat hen met mijn kleren en mijn juwelen spelen."

Celebrity
  • Grazia
  • BSR
  • YouTube