Babynieuws: Sofia Richie verwelkomt eerste dochtertje

Zoet!

Sofia Richie

Heugelijk nieuws voor Sofia Richie en haar man Elliot Grainge: het stel is ouders geworden van hun eerste kindje. Op 20 mei is Sofia bevallen van een dochtertje. Op Instagram maakt ze het prachtige nieuws wereldkundig.

Sterrenbeeld

Sofia Richie maakt met ee Instagram-post bekend dat ze afgelopen maandag moeder is geworden van een dochtertje met de naam Eloise Samantha Grainge. "De beste dag van mijn leven." Op de foto zien we de snoezige kleine voetjes van het meisje.

In een interview met de Amerikaanse Vogue liet Sofia eerder al los dat haar baby het sterrenbeeld Tweelingen zou hebben. "Ze groeit behoorlijk snel, dus de uitgerekende datum hangt al een beetje in de lucht", deelde het model toen. Eloise kwam kennelijk toch iets eerder dan verwacht, want ze valt nog net onder het sterrenbeeld Stier.

Het geslacht

Eerder liet Sofia al weten hoe blij zij en haar man waren met de komst van een meisje. "Ik hou van de YouTubes en de TikToks – zelfs voordat ik het had over zwanger worden – van geslachtsonthullingen, dus we lieten onze verloskundige een sms sturen naar mijn assistente Becca met het geslacht van onze baby, en we kochten twee feestpoppers: een blauwe en een roze. Elliot en ik deden het samen samen. We dachten allebei echt dat het een jongen was, dus het was een grote schok."

Sofia's droom was om een meisje te krijgen, en ook Elliot was meteen enthousiast. "Het is vaak zo dat mannen jongens willen, maar hij heeft veel zussen. Het was heel lief. Hij is erg gevoelig."

Reacties

In de comment section wordt Sofia overladen met felicitaties. "So excited for you guys", schrijft Lily Collins. "Omg the sweetest name", laat Ashley Tisdale weten. Ook namens Marie Claire van harte gefeliciteerd!

Celebrity
  • ELLE
  • NL Beeld