Actrice Vanessa Hudgens bevallen van haar eerste kindje

Amerikaanse media publiceerden beelden waarop de actrice te zien is met een baby in haar armen.

vanessa hudgens

Prachtig nieuws voor Vanessa Hudgens: de actrice en zangeres is bevallen van haar eerste kind! Op beelden van Amerikaanse media is te zien hoe ze, samen met haar man Cole Tucker, het ziekenhuis in Santa Monica verlaat. In haar armen draagt ze de pasgeboren baby.

Eerste kindje

Voor Vanessa en haar man Cole Tucker is dit hun eerste kindje. De foto’s bij het ziekenhuis werden afgelopen woensdag genomen, toevallig ook de verjaardag van Cole. Zelf heeft het stel nog niks bekend gemaakt over de geboorte en over het geslacht van de baby.

De High School Musical-actrice maakte haar zwangerschap in maart van dit jaar bekend, toen zij op de red carpet van de Oscars verscheen met een prachtige babybuik. De afgelopen tijd deelde ze op Instagram bovendien geregeld mooie foto's waarop haar groeiende baby bump te zien was.

Cole Tucker en Vanessa Hudgens

Vanessa is al sinds 2020 samen met de Amerikaanse professionele honkbalspeler Cole Tucker, en afgelopen najaar stapten ze in het huwelijksbootje. De twee hebben elkaar ooit ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Heel random, ja”, liet Vanessa destijds weten aan Entertainment Tonight. “Hij is gewoon perfect voor mij”, voegde ze daar nog aan toe.

Een leuke fun fact over het stel: het was niet Cole, maar Vanessa die de eerste stap zette. “Als ik iets of iemand wil, ga ik achter ze aan”, vertelde ze ooit bij de Drew Barrymore Show. “Ik glipte gewoon in zijn DM’s en zei: ‘Hé, leuk je te ontmoeten’. Dus ik denk dat het geen schande is om de eerste stap te zetten.”

Celebrity
  • Daily Mail, Marie Claire archief
  • NL Beeld