Chantal Janzen heeft groot nieuws

Leuk nieuws!

Lees ook

Voor wie dacht dat Chantal Blijft Slapen voorbij was, heeft de presentatrice groot en héél leuk nieuws. Chantal Janzen heeft namelijk een opvolger: Chantals Pyjama Party.

BN’ers

Lees ook: Hilarisch: Chantal Janzen leert twerken in Instagram-filmpje

In het programma gaat ze onder meer langs bij Gerard Joling, Corry Konings en Waylon. Ook Alex Klaasen, Famke Louise, Patrick Martens, Anna Nooshin en Trijntje Oosterhuis zijn in het eerste seizoen te zien.

Ook dit keer loopt Chantal een dagje mee in het leven van bekende Nederlanders, inclusief logeerpartijtje. De gastheer of -vrouw krijgt er nu echter ook een pyjamaparty bij. “Van slapen komt het nog lang niet”, zo kondigt RTL vandaag aan.

SBS

RTL moest aan het format sleutelen omdat Chantal blijft slapen uit de stal van Talpa komt en big boss John de Mol alle eigen producties naar de zenders van SBS wilde halen. De eerste aflevering wordt op 5 september uitgezonden. Het seizoen wordt groots afgesloten op 15 en 16 november als Chantal twee pyjamafeesten geeft in de Ziggo Dome. Hier zijn onder anderen Maan, Tony Junior, Famke Louise en Corry Konings bij.

Bron: BuzzE, Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook