Zo zetten deze celebrities zich in tegen de opwarming van de aarde

Super goed.

Zo zetten deze celebrities zich in tegen de opwarming van de aarde

Als consument kun je natuurlijk veel doen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Vergelijk energie niet alleen om de goedkoopste energieleverancier te vinden, maar ook om te bepalen waar je groene energie krijgt. Zo zijn er nog veel meer manieren waarop jij een kleine bijdrage kunt leveren. Bekendheden hebben vaak nog veel meer invloed. Gelukkig zijn er ook verschillende bekendheden die zich bezighouden met de opwarming van de aarde. In dit artikel lees je over een aantal bekendheden en welke stappen zij ondernemen om de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Google Camp bijeenkomst

Lees ook: Deze celebrities zetten zich actief in voor het milieu

Binnenkort zullen veel invloedrijke celebrities een Google Camp bijeenkomst houden. De bedoeling van Google Camp is dat invloedrijke mensen bepaalde problemen samen bespreken. Nu is het dus tijd om de opwarming van de aarde te bespreken. Bij de bijeenkomst zullen veel bekendheden aanwezig zijn, waaronder Katy Perry en Obama. Het is natuurlijk fantastisch dat deze bijeenkomst georganiseerd wordt, want dit betekent dat het probleem erg serieus genomen wordt. Eén frappant detail: veel van de bekendheden komen in een privévliegtuig naar de bijeenkomst. Hierdoor kost de bijeenkomst ontzettend veel CO². Dit is natuurlijk wel ironisch en vrij zonde.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio is een van de populairste acteurs ter wereld. Deze acteur heeft al meerdere malen laten blijken dat hij de opwarming van de aarde erg zorgelijk vindt. Zo zal hij bijvoorbeeld een van de aanwezigen zijn tijdens de Google Camp bijeenkomst. Bovendien heeft Leonardo DiCaprio ook een eigen fonds opgericht. De Leonardo DiCaprio Foundation besteedt onder andere veel aandacht aan de klimaatverandering. Dat deze bekende acteur veel aandacht aan het probleem besteedt, is ontzettend fijn. Hij heeft namelijk veel invloed en heeft de middelen om ook anderen duidelijk te maken hoe groot het probleem is. Nog een invloedrijke celebrity die eerder heeft laten blijken dat hij klimaatverandering een belangrijk onderwerp vindt, is de zanger Akon. Deze zanger blijkt overigens wel vaker aandacht te besteden aan zorgelijke problemen. Zo heeft hij bijvoorbeeld ook de Akon Lighting Africa Foundation opgericht. Een organisatie die miljoenen Afrikanen van elektriciteit wil voorzien, voor 2020. Akon heeft meerdere malen laten blijken dat hij zich zorgen maakt over de opwarming van de aarde.

Beeld: BSR