Dit is dé nieuwe haarkleur voor de zomer

Volgens Pinterest.

Van Vanilla Chai Blonde tot Toasted Coconut, de op voedsel geïnspireerde haarkleuren blijven maar komen. De volgende trend die wordt geserveerd? Mushroom Blond! Althans, als we Pinterest mogen geloven. 

Niet blond, niet bruin 

Lees ook: Dit is waarom BB Cream een favoriet blijft

Een ‘paddenstoelen’ kleur, klinkt misschien saai maar dat is het dus totaal niet. Pinterest zag de zoekterm razend snel omhoog schieten. De kleur weerspiegelt verschillende ashy tonen. “Het zit precies tussen lichtbruin en donkerblond in”, zegt Stephanie Brown, master colorist bij IGK Salon in Soho, New York. Doordat het niet blond en niet bruin is, is het de perfecte kleur voor blondines die graag iets donkerder haar willen of voor brunettes die juist iets lichter haar willen hebben. 

Natural

“Ik hou van de term Mushroom Blond die ze gebruiken voor de kleur”, zegt Joel Warren, celebrity colorist en oprichter van The Salon Project. “Een paddenstoel heeft zoveel verschillende tinten beige en grijs die moeilijk te beschrijven zijn. Deze kleurtonen, afkomstig van de grijze en zilvere haartrend, geven een iets natuurlijkere coupe. Combineer het met high- en lowlights voor een modernere look.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door S°A°S h a i r (@soliesteg) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ᖴᖇEᔕᑎO ᗷᗩᒪᗩYᗩGE ᔕᑭEᑕIᗩᒪIᔕT (@colorbymichelle) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door sarah Love (@_sarahloveshair) op

Bron: Glamour US | Beeld: Instagram, Jason Lloyd-Evans 

 

Laatste nieuws