Primeur: de digital only cover van Marie Claire’s beauty issue

Een nummer vol beauty, fashion en heel veel mooie verhalen. 

Primeur: de digital only cover van Marie Claire’s beauty issue

Misschien had je het al gezien, maar de nieuwe Marie Claire ligt in de winkel. In dit nummer vind je extra veel beauty – van glowy lentelooks tot de beste producten van het jaar. En omdat er zoveel mooie shoots in staan, hebben we naast de prachtige cover met Lucy Woesthoff voor het eerst ook een exclusieve digitale cover gemaakt.

Highlights in dit nummer

Het grote interview met Lucy Woesthoff waarin ze vertelt ze over het eilandleven op Ibiza, haar ‘midlife awakening’ en de tornado waarin ze belandde toen ze, nog piepjong, voor Dinand naar Nederland kwam. “Ik heb altijd gedacht dat ik heel trouw was aan mezelf,” vertelt Lucy, “maar rond mijn veertigste kwam ik erachter dat dat niet helemaal het geval was. In Nederland was ik altijd zo bezig met aan de torenhoge verwachtingen voldoen.”

We maken bekend welke producten dit jaar de Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté winnen. Van dé allerbeste bodycrème tot de ultieme zonbescherming: deze beauty’s wil je op het badkamerplankje hebben staan.

De lentemode die je nu wilt dragen en de accessoires die er fantastisch bij staan. Denk: grote overhemden, relaxte broeken, easy sandalen en statement sieraden.

Verder gaan we backstage in de Nederlandse kunstscene, spreken we zangeres Meau en chef Joris Bijdendijk en vertellen powervrouwen over ondernemen in het buitenland.

En als je zelf plannen hebt om ondernemer te worden, check dan vooral de oproep voor de Marie Claire Starters Award. Want dit zou zomaar eens jouw springplank kunnen zijn om nu echt voor jezelf te beginnen.

De nieuwe Marie Claire ligt nu in de winkels.