Máxima steelt de show in opvallende outfit

Wauw.
Máxima steelt de show in opvallende outfit

Koningin Máxima ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Voor staatsbezoeken trekt ze haar mooiste jurken en juwelen uit de kast en ook in Dublin weet ze alle aandacht te trekken in een opvallende creatie.

Staatsbezoek

Lees ook: Hebben: Máxima schittert in een pak van Zara

Koning Willem-Alexander en Máxima zijn woensdagochtend in Dublin aangekomen voor een driedaags staatsbezoek. Het koppel heeft een druk programma voor de boeg, maar dat weerhield de koningin er niet van om een stralende look uit de kast te trekken.

Groene japon

Máxima droeg een groene kanten japon van de Nederlandse designer Jan Taminiau. Ze combineerde de jurk met een glimmende halsketting, bijpassende groene oorbellen, een kroon en chique armband.

Opvallend is dat ze tijdens een staatsbezoek aan Portugal in 2017 de japon ook droeg. Dat de koningin weer koos voor deze groene jurk is zeer toepasselijk, want groen is de kleur van Ierland. 

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ons Koningshuis (@onskoningshuis) op

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5df4d6a616968', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });