Negin Mirsalehi vertelt openhartig over plastische chirurgie

Ze geeft uitgebreid antwoord op alle geruchten.
Negin Mirsalehi vertelt openhartig over plastische chirurgie

Negin Mirsalehi, ze is zonder twijfel de grootste blogger van ons land. Maar met al die bekendheid, komt ook kritiek kijken. Al jaren wordt er druk gespeculeerd over Negin's bezoekjes aan de plastisch chirurg. In haar laatste vlog geeft ze uitgebreid antwoord op alle geruchten. 

Aandacht

Lees ook: Zien: Negin Mirsalehi brengt nieuwe hair musthaves op de markt

Negin vertelt dat ze al een tijdje 'getreiterd' wordt door een oude bekende, die onder haar video's meerdere keren before & after foto's heeft geplaatst. Hoewel de business babe het in eerste instantie geen aandacht wilde geven, besluit ze haar 310.000 volgers op YouTube toch het een en ander uit te leggen. 

"Ze beweert dat ik heel mijn gezicht heb laten doen. Uiteraard is dit iemand die ik al heel mijn leven ken, maar ik wil die persoon niet te veel aandacht geven. Toch wil ik zeggen dat ik mij niet schaam voor wat ik heb laten doen, maar sommige dingen die zij beweert kloppen gewoon niet", vertelt ze in een openhartige vlog. 

Nose job

Volgens haar heeft de persoon in kwestie de foto's dan ook erger gemaakt met behulp van Photoshop, maar zijn er wel een aantal dingen die Negin de afgelopen jaren aan zichzelf heeft laten veranderen. "First of all, ik heb jaren geleden een nose job laten doen. Daar schaam ik me absoluut niet voor." Daarnaast heeft ze ook haar lippen laten vullen met fillers, maar vertelt ze dat dit niet goed uitpakte, en is ze daar dan ook al een tijd lang mee gestopt.

Verder is haar gezicht vaak puffy door onder andere het vliegen, wat ervoor zorgt dat ze soms ietwat anders op foto's staat. Toch zou ze naar eigen zeggen verder niks aan haar gezicht hebben laten doen en deelt ze met haar onthullingen een lichte sneer uit naar diegene die haar probeert te exposen

En daarbij: iedereen moet doen waar hij of zij gelukkig van wordt, of dat nou puur natuur of met enkele ingrepen is.

Bron: Grazia | Beeld: BSR, YouTube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5edca94736fc7', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });