doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Dit is hoe Meghan Markle reageerde op het portret eerbetoon van Beyoncé en Jay-Z

Een emoji was voldoende.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Dit is hoe Meghan Markle reageerde op het portret eerbetoon van Beyoncé en Jay-Z

Meghan Markle is de afgelopen twaalf maanden behoorlijk in het nieuws geweest. Eerst konden we genieten van haar koninklijke dream wedding, haar inspirerende werk gerelateerde verschijningen én de geboorte van haar eerste zoon Archie. Maar in februari tijdens de BRIT Awards, verscheen de hertogin van Sussex op een portret tijdens de toespraak van Beyoncé en hubby Jay-Z. Remember?

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Portret

Lees ook: Celebs woest over extreme Amerikaanse abortuswet

Om de muziekvideo "Apeshit" van Bey en Jay-Z na te bootsen, dook Meghan op als vervanger van de Mona Lisa. Het portret zelf was eerder al een ode aan Meghan's Kappa Kappa Gamma dagen. De studentenverenging had de hertogin als eerbetoon op de cover van hun blad 'The Key' geïllustreerd met KKG-symbolen. 

Instagram

"Ter ere van de Black History Month buigen we voor een van onze Melenated Monas. Gefeliciteerd me je zwangerschap! Wij wensen je veel geluk", klonk het onderschrift van Bey en Jay. 

En, terwijl Meghan heeft bevestigd dat ze actief alle media aandacht over zichzelf en haar familie vermijdt, heeft een van haar goede vrienden ervoor gezorgd dat ze over dit verhaal heeft gehoord. Want: zou je niet willen weten dat Beyoncé je in een lijst had gezet?

Reactie 

In de CBS special, Meghan and Harry Plus One, die vorige week werd uitgezonden deed goede vriend Daniel Martin een boekje open. Hij was degene die het nieuws aan Meghan vertelde. "Ik stuurde haar een foto, en ik geloof dat ik alleen 'Girl' erbij schreef", vertelde Daniel aan Gayle King. "Ze reageerde met de big eyes emoji", aldus Daniel.

Wat de hertogin hier precies mee bedoeld, is voor ons een raadsel. Maar, feit is wel dat ze het tenminste gezien heeft. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 Bron: Marie Claire US | Beeld: BSR 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');