Zien: Prins George onherkenbaar na enorme groeispurt

Bizar!
Zien: Prins George onherkenbaar na enorme groeispurt

Het voelt als gisteren toen Kate Middleton voor de deuren van het St. Mary’s Hospital stond met prins George in haar armen. Kate en prins William kiezen er bewust voor om hun kinderen zoveel mogelijk uit de media te houden, dus toen we vandaag een recente foto van de kleine prins zagen, moesten we even twee keer kijken.

Groeispurt

Lees ook: Dit had prins George over de voetbal skills van Kate te zeggen

Daily Mail deelde zondag meerdere familiekiekjes van William en Kate. Het stel bezocht vrijdag een paardenshow in Nortfolk met George en Charlotte. We kunnen zien dat George een flinke groeispurt heeft gehad, hij is zeker een paar koppen groter dan de laatste keer dat we hem zagen.

Down to earth 

De 5-jarige prins zit op de schouders van zijn oom en Charlotte zit op die van Kate. Volgens aanwezigen kwamen ze dan ook over als een hele gewone, gezellige familie. “De kinderen gedroegen zich en ze waren allemaal heel down to earth. Sommige mensen hadden hun wel in de gaten, maar over het algemeen gingen ze gewoon op in de massa", aldus een anonieme gast. 

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ©️Pictures Don’t Belong To Me (@teatimewiththecambridges) op

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Royal Family (@royal_f.a.m.i.l.y) op

Bron: Libelle | Beeld: BSR, Instagram,Twitter

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dedbb02da7d4', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });